Răzvan Fodor a fost surprins plăcut de către soția sa. Finalistul de la Asia Express și-a primit cu brațele deschise fiica și soția pe data de 4 septembrie. În această zi, cuplul sărbătorea 10 ani de când au spus „da” în fața lui Dumnezeu. Irina nu a putut să stea departe de soțul ei, așa că s-a hotărât să îi pregătească o surpriză și să vină în locația unde acesta filma pentru un nou proiect. Micuța lor a fost cea care a venit cu ideea și tot ea a fost părtașă la surpriză.

În perioada în care a fost plecat de acasă pentru filmările emisiunii Asia Express, familia sa i-a dus dorul. De aceea, cele două femei importante din viața lui s-au hotărât să nu mai rateze nici un moment important. În ziua în care trebuia să sărbătorească cu soția sa 10 ani de căsnicie, Răzvan Fodor era plecat.

Răzvan Fodor aniversează 10 ani de căsnicie cu soția sa, Irina

Soția sa a hotărât că cel mai potrivit ar fi să meargă și să îl strângă în brațe, fără ca el să știe. Femeia povestește următoarele:

Drumul era lung până la tati, dar noi ne-am înarmat cu energie, iubire și multe gustărele. Iată-ne, deci, în fața porții locației unde are Fodor treabă…Îmbrățișări și pupături de parcă am fi fost la sute de kilometri unii de alții până atunci.

După ce a ajuns la locația curentă a bărbatului, Irina s-a apucat de treabă. Femeia a început să îi aranjeze hainele în dulap și să se asigure că totul este la locul lui. De asemenea, Irina s-a pus și pe gătit. A vrut să își surprindă soțul cu o porție zdravănă de sarmale.