Fost concurent de la Asia Express este in culmea fericirii. Acesta a anuntat ca va deveni tata pentru a treia oara. A dat vestea cea mai mare chiar ieri, de ziua lui de naștere. Șerban Copoț este viitorul mândru tătic de trei. Soția lui va naste numai peste cateva luni, iar cei mici abia asteapta sa isi cunoasca surioara care va veni pe lume.

Șerban Copoț a primit cel mai frumos cadou de ziua lui. În ziua in care a implinit 39 de ani, sotia lui i-a facut o mare surpriza. Acesta nu a putut tine secretul pentru el si l-a impartasit imediat cu fanii pe retelele de socializare. Daca pana acum familia Copoț avea doi baietei, noul membru al familiei va fi o fetiță. Este de la sine inteles cat de rasfatata si protejata va fi cea mica de catre fratiorii ei mai mari.

Soția lui Șerban Copoț o va aduce pe lume pe mica printesa a familiei in luna noiembrie. Artistul este extrem de fericit de la aflarea vestii și a declarat ca abia asteapta sa isi tina fetita in brate. Prezentatorul de la iUmor isi iubeste enorm cei doi baieteii si are o relatie apropiata cu acestia, insa marea lui dorinta era sa fie si tata de fata. Iata ca visul lui prinde acum contur, iar in numai cateva luni isi va putea tine copila in brate.

Fost concurent de la Asia Express, declarații despre copil

”Cel mai important cadou va veni la sfârșitul lui noiembrie când mult iubita mea sotie o să aducă pe lume o fetiță. Sunt leșinat de nerăbdare să fiu tată de fetiță. Vă mulțumesc din suflet pentru urări dragilor! Tot binele din lume vă doresc și vă mărturisesc că sunt fericit până la Dumnezeu și înapoi! #familie #zidenastere #tatade3copii #bucurie #”, le-a transmis Șerban Copoț urmăritorilor lui.