Răzvan Botezatu, fost prezentator la Antena Stars, face lumina in scandalul dintre Emily Burghelea si Acces Direct. Barbatul stie informatii din interior, pentru ca a lucrat in aceeasi echipa. Acesta a explicat ce se intampla in televiziune, in spatele camerelor de filmat. Fostul prezentator este de părere ca Vulpita este manipulata și că lipsa educatiei nu o ajuta sa isi dea seama de acest lucru.

Emily Burghelea primeste un sprijin nesperat in lupta cu Acces Direct. După ce Serban Huidu s-a pozitionat de partea ei, a venit randul si unui om care a lucrat la Antene. Răzvan Botezatu știe foarte bine ce se intampla in culisele unei televiziuni. Asadar acesta intelege prin ce a trecut fosta asistenta. Chiar daca la inceput i s-a parut greu de crezut, cand a analizat situatia a realizat ca Emily Burghelea are dreptatea de partea ei.

Ca noi toti, si fostul prezentator a ramas socat de demisia anuntata de Emily in direct. Barbatul spune ca urmarea emisiunea pentru a se documenta pentru clipurile sale, atunci cand bomba a fost detonata. Informatia a fost greu de digerat la inceput. Pentru ca a lucrat cu aceeasi echipa, Răzvan Botezatu a tins sa nu ii dea crezare tinerei asistente. Cand Emily a adus si dovezile impotriva Acces Direct, lucrurile au devenit clare.

Ce spune Răzvan Botezatu despre rolul de asistenta al Vulpiței

”Prima oară am spus că nu o cred pe Emily. Apoi, a doua zi, ea a adus acele dovezi, acele discuții cu colegii din redacție din care reieșea faptul că Vulpița ar fi bătută și că nimeni nu trebuie să spună lucrurl ăsta și cumva îl acoperă, atunci am făcut alt live și m-am băgat în gura lupului. Atunci am și spus că dacă e vorba de un abuz fizic, atunci să vină poliția, să se autosesizeze și să facă o anchetă. Nu contează că e Viorel, nu contează că e Vulpița, că sunt populari. (…).

Vulpița este cum este, e o persoană pe care, cred eu, o poți manipula foarte ușor. Pentru că nu are cultură generală, nu a fost la școală, a trăit în mediul în care a trăit, familia, educația pe care a primit-o… Mi se pare că Viorel este cu jumătate de neuron mai deștept decât Vulpița, și atunci Vulpița e ușor manipulată”, a spus Răzvan Botezatu pentru WOWbiz.ro.

”Până la urmă, nu poți, ești televiziune mare… Nu poți să pui chiar pe oricine pe postul de asistentă tv… Una e să o iei pe post de invitată și faci un caz social și alta e să o pui model pentru ceilalți. Fata nu are școală… Nu poți să o pui pe Vulpița pentru că are ea zece mii de like-uri… Oricum, sunt personaje de moment”, explică Răzvan Botezatu.