Șerban Huidu ia atitudine în scandalul de la Antena 1. Emily Burghelea pare sa aiba sustinatori in razboiul cu Acces Direct. Aceștia apar de unde nu te-ai astepta. După Răzvan Botezatu, și Huidu ii ia apararea tinerei asistente si o ofera drept exemplu. Mai mult, acesta il ataca pe Bendeac, fostul coleg de trust al lui Emily. Vă reamintim ca Mihai Bendeac a aparut in lumina reflectoarelor in urma cu cateva zile cu un video vechi in care ironiza declaratiile unei asistente care spunea ca a fost violata.

Șerban Huidu se implică în scandalul de la Antena. Prezentatorul de la Cronica Carcotasilor a scris o postare pe blog despre acest subiect controversat. Acesta a laudat-o pe Emily, care a luat atitudine atunci cand o femeie s-a plans la ea ca este bătuta. Șerban Huidu a declarat ca o observase de mult timp pe fosta asistenta a Mirelei Vaida. Tânăra i s-a parut o prezenta placuta, insa, potrivit lui, nu avea nicio legatura cu emisiunea la care lucra.

Emily apărata de Huidu

„Am remarcat, acum câteva lui, o duduiţă veselă ce nu avea nici în clin şi nici în mânecă cu emisiunea la care era angajată. Rolul său era complet benign: prezenta nişte produse publicitare şi din când în când îi dădea replică matroanei Mirela Vaida. Totul s-a schimbat când amărâta aia de Vulpiţa a venit vânătă şi i-au acoperit rănile cu machiaj, Emily Burghelea a cedat. Şi a făcut ceea ce face o femeie normală. Nu a tăcut”, a mai scris Șerban Huidu pe blogul personal.

Bărbatul și-a continuat postarea facand o paralela intre cazul Vulpiței batute si cel al tinerei din Mehedinti incendiate. Șerban Huidu a felicitat-o pe Emily ca nu a ramas indiferenta la suferinta prietenei ei, asa cum au fost indiferenti politistii in cazul tinerei de 17 ani. Prezentatorul a mai adaugat ca toti ar trebui sa urmam exemplul tinerei asistente și sa nu ramanem stana de piatra la suferintele celor din jurul nostru.

„Să vă fie ruşine celor ce acceptaţi violenţa de orice fel. Dacă poliţiştii, la care a depus plângere fata de 17 ani, îşi făceau treaba şi nu râdeau de ea ca Bendeac, poate adolescenta nu era incendiată. Dacă un jeg uman ca Tudoriel Toader nu ar fi fost o slugă de c… şi nu ar fi trecut recursul compensatoriu, jigodia care i-a dat foc fetei nu ar fi fost eliberat. Eşti mai vinovat decât animalul ăla, Tudoriele.

Noi nu facem ca Emily. Lăsăm capul în jos şi ne uităm în altă parte când se întâmplă o nedreptate. Suntem laşi şi sfidători. Cel mai bun exemplu este colegul lui Emily: Bendeac. Ăla care râdea cu gura până la urechi de povestirile groaznice prin care a trecut o fată. Pe motiv că e asistentă. Deci Emily, dacă ajungi de râsul libidinosului, să ştii că noi te aplaudăm pentru gestul tău”, a mai scris Șerban Huidu pe pagina lui.