Răzvan Botezatu, cuvinte dure la adresa Marei Bănică.

În urmă cu doar câteva ediții, Răzvan Botezatu a fost eliminat din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, întrucât acesta a ajuns la capătul puterilor și nu a mai putut duce la bun sfârșit show-ul. Printre motivele invocate se numără și faptul că ar fi avut o relație mai tensionată cu colegii din echipa lui.

CITEȘTE ȘI – Cum l-a marcat experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” pe Răzvan Botezatu! S-a întors schimbat din junglă

Ce spune Răzvan Botezatu despre Mara Bănică

Ei bine, cele mai multe conflicte pe care Răzvan Botezatu le-a avut au fost cu jurnalista Mara Bănică. Cu toate că cei doi au colaborat în trecut, iar între ei nu existau tensiuni, iată că lucrurile s-au schimbat în acest reality show.

@diana.blogger

#dianablogger #chisinau #romania #viral #moldova

♬ sunet original – Tik Toker Diana

Răzvan a revenit în țară și a devenit deja o tradiție ca, concurenții ce au fost eliminați să vină în emisiunea „La Măruță”. Moderatorului emisiunii de televiziune, Cătălin Măruță a profitat de prezenta acestuia și l-a supus la proba: „Spui tot, sau îți ia gura foc”.

Pe unul dintre bilețelele buclucașe, era o întrebare cu referire la Mara Bănică. Invitatul lui Măruță trebuia să spună trei defecte ale acesteia. Iată cum a descris-o Răzvan Botezatu pe Mara Bănică.

„Vicleană, rea, falsă! Din suflet le-am zis! (…) Credeam și eu (n.r că sunt prieteni), dar jungla te schimbă.” a declarat Răzvan Botezatu în cadrul emisiunii „La Măruță”

Experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” și-a pus adânc amprenta asupra lui Răzvan. În prezent, tiktok-erul merge la psiholog pentru a depăși problemele din viața sa.

„Sunt răvăşit şi confuz, trebuie să mă adun o perioadă. S-au întâmplat multe, iar jungla a reuşit să scoată din sufletul meu multe cutii cu traume închise şi uitate acolo undeva, crezând că au fost vindecate. Mă bucur că le-am conştientizat şi am avut timp să mă gândesc la multe lucruri din viaţa mea în tot acest timp rupt de lume, realitate şi tehnologie.” a declarat Răzvan Botezatu într-un interviu pentru Click

Distribuie

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.