Răzvan Botezatu s-a numărat printre curajoșii care au acceptat provocarea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Acesta a încercat să facă față provocărilor din jungla Dominicană și să își învingă fricile. În cele din urmă, influencerul a cedat și a plecat acasă. Chiar dacă a renunțat, competiția l-a învățat multe și l-a făcut să se descopere.

Răzvan Botezatu a fost prima vedetă care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Chiar dacă a reușit să se descurce exemplar la probe și a marcat victorie, după victorie, tensiunile din tabără i-au pus capac. Vedeta a fost implicată în mai multe conflicte, iar traiul în comun l-a doborât. Deși și-a cerut eliminarea, Răzvan Botezatu este încântat de tot ce a trăit și s-a întors cu multe lecții învățate.

 „Sunt răvăşit şi confuz, trebuie să mă adun o perioadă. S-au întâmplat multe. Jungla a reuşit să scoată din sufletul meu multe „cutii cu traume” închise şi uitate acolo undeva, crezând că au fost vindecate. Mă bucur că le-am conştientizat. Am avut timp să mă gândesc la multe lucruri din viaţa mea în tot acest timp rupt de lume, realitate şi tehnologie. În acest moment, sunt fericit că am avut parte de o experienţă aşa frumoasă. Dar şi extrem de dură.

A fost foarte dură. Condiţiile din junglă, mâncarea, timpul care trecea foarte greu. Aveam impresia că sunt de luni de zile acolo. Acest reality-show mi-a scos la iveală traumele din copilărie. Traume pe care le credeam vindecate. Traume care au ieşit foarte repede la suprafaţă o dată cu comportamentul agresiv a unor colegi din echipa mea. Eu provenind dintr-o familie cu tată alcoolic, agresiv verbal şi fizic. Mi-a fost greu! M-am dus montat psihic pe animale şi probe, dar proba cea mai grea a fost în tabără, cu colegii mei.”, a declarat Răzvan Botezatu, potrivit click.ro.

(CITEȘTE ȘI: Răzvan Botezatu a cedat! Care este motivul pentru care a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici”)

Cum la marcat experiența „Sunt celebru, scoate-mă de aici” pe Răzvan Botezatu! S-a întors schimbat din junglă Social media

„Aveai dreptate, mamă”

Mai mult,în jungla din Republica Dominicană, Răzvan Botezatu a avut timp să se gândească la el și la lucrurile pe care le-a trăit. Acesta apreciază mai mult tot ce a avut în viață și a tras unele concluzii importante.

„În tot acest timp m-am gândit la mama. La tot ce a făcut ea pentru noi. Pentru mine şi cele două surori. Cum o mână de om a reuşit să crească 3 copii, singură. Suportând de-a lungul anilor bărbatul alcoolic şi violent ce ne era tată. Pornind de la tot ce m-a învăţat mama şi nu băgam în seamă. De la tot ce a făcut ca mamă pentru copii ei şi puterea de caracter. Am învăţat în junglă să împart, să am răbdare, să preţuiesc ce mi se dă. Să ascult şi să încerc să ţin cont de cei din jur şi să zic: Aveai dreptate, mamă, când mă certai!”, a mai spus Răzvan Botezatu.