Răzvan Botezatu a fost mereu o persoană sinceră. De data asta, de când s-a întors din junglă, vedeta spune și mai mult lucrurilor pe nume. Recent, invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acesta a reușit să agite și mai mult apele. 

CITEȘTE ȘI Lovitură dură la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Încă un concurent a ridicat mâna și a renunțat la concurs

Răzvan Botezatu a fost mereu asumat și nu s-a ferit să spună lucrurilor pe nume. Ba mai mult, experiența din Republica Dominicană l-a făcut să fie mult mai agresiv în vorbe și mult mai sincer. Întors recent în România după ce a cerut singur să plece de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Răzvan a făcut o mică oprire în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Așa cum probabil era de așteptat, un personaj atât de spumos nu avea cum să scape de „Sosurile iuți”. Măruță a pregătit cele mai dure întrebări pentru invitatul său. Încolțit din toate părțile cu fel de fel de întrebări, singura variantă a lui Răzvan Botezatu a fost să răspundă sincer la cât mai multe dintre ele.

Răzvan Botezatu a recunoscut tot. Ce artistă a devenit faimoasă, deși nu o recomandă nimic Social Media

Răzvan Botezatu: „În duș, toți avem voce”

Înainte de a merge la celebra masă a sosurilor picante, Răzvan Botezatu a retrăit clipele de panică din junglă. În timp ce povestea pe canapea cu Cătălin Măruță, cei din regie au coborât un păianjăn imens deasupra lui. Fostul concurent de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-a speriat foarte tare și se așteaptă ca momentul să devină, deja, viral.

Ajuns la provocarea „Sosurilor picante”, Răzvan Botezatu a ales la unele întrebări să dea răspunsuri sincere, dar să mânânce picant. În momentul în care a văzut că Măruță nu se joacă deloc cu sosurile, Răzvan a decis să le evite cu orice preț și să spună lucrurilor pe nume.

Astfel, întrebat „Ce vedetă din România a devenit faimoasă, deși nu o recomandă nimic”, Răzvan Botezatu nu a stat prea mult pe gânduri. Nominalizarea lui a fost Ruby, motivând că nu are deloc voce, dar are succes.