Cu fiecare săptămână care trece, concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” se împuținează numeric.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” devine o competiție din ce în ce mai greu de suportat pentru mulți. Concurenți încep să cedeze rând pe rând. Ba mai mult, unii fintre ei nici nu mai așteaptă eliminările, ci solicită singuri să plece acasă.

CITEȘTE ȘI Ar participa sau nu Theo Rose la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Artista a oferit răspunsul VIDEO

„Sunt celebru, scoate-mă de aici” a demonstrat tuturor că jocul din junglă nu este deloc unul ușor. Stresul, zilele fără mâncare, probele grele, toate și-au pus amprenta asupra concurenților. În timp ce unii și-au construit un moral greu de învins, alții și-au recunoscut slăbiciunile și au decis să se îmbarce în drumul către casă.

Primul care a ridicat mână și a strigat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a fost Răzvan Botezatu. Influencerul a ales să plece nu pentru că îi era frică de competiție, ci pentru că nu îi plăcea atmosfera din echipă. A fost primul concurent care și-a asumat această decizie, dar se pare că nu singurul.

Lovitură dură la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Încă un concurent a ridicat mâna și a renunțat la concurs
Facebook

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a mai pierdut un concurent puternic

La câteva zile distanță, un alt concurent a decis să își ia „la revedere” de la colegii lui. Alex Bogdan a ales să plece acasă, asta după ce a simțit că locul lui nu mai este în competiție. Timp de o săptămână, acesta a fost liderul taberei sale, dar se pare că asta nu l-a convins că i se potrivește emisiunea.

Atunci când a ridicat mâna și a rostit celebra frază „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, Alex Bogdan a motivat totul. Se pare că acesta a fost dezgustat de strategiile echipei adverse, în special de Cristi, cel care l-a făcut pe Răzvan să plece acasă.

În plus, Alex Bogdan a simțit nevoia să se dedice mai mult carierei de actor. Acesta a ajuns la concluzia că „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” este ca un obstacol în calea îndeplinirii acestui vis. Alex și-a făcut planurile și pentru când va ajunge acasă și se pare că cererea în căsătorie a iubitei lui este prima pe listă.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.