Într-o sesiune de „Q&A” pe care a făcut-o pe contul său de Instagram, fanii lui Theo Rose au fost curioși să afle dacă aceasta ar acceptat provocarea de a face parte din emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

CITEȘTE ȘI – Theo Rose, mărturisiri despre prima dragoste adevărată din viața sa: „Mi s-a pus pata pe el” VIDEO

Aceasta nu și-ar dori nici în ruptul capului să fie concurent în cadrul acestui reality show. Nu ar putea să accepte gândul că ar fi obligată să mănânce fel și fel de insecte.

 Theo Rose: „Nu-mi trebuie așa ceva”

„Nu, tataie! Nu-mi trebuie mie așa ceva. Eu vomit și când scuipă cineva pe stradă. Mie nu-mi trebuie așa ceva. Mie nu-mi trebuie!” a mărturisit Theo Rose

Dacă stăm să ne gândim bine, Theo Rose nici nu ar avea cum să facă parte dintr-un asemenea proiect care presupune să stea departe de țară timp de mai multă vreme.

Vedeta este implicată în mai multe proiecte chiar la PRO TV. Este vorba despre rolul de antrenor pe care îl are în emisiunea „Vocea României”, dar și despre personajul pe care îl are de interpretat în cel mai nou serial de la PRO TV, „Clanul”.

„Da. E primul meu rol de actriță. Până acum am jucat așa, ca amator-figurație. Sunt fiica mafiotului, sunt avocata mafiei și o figură importantă în serial.

Nu e un rol ușor, singurul meu noroc e că am parte de o echipă foarte mare, toată lumea mă ajută să fac față și cred că există asemănări între personaj și mine.
Mă ajută treaba asta pentru că mă mai scapă de niște situații, că ce nu pot da din actorie, dau de la mine, de la ce mi-a dat Dumnezeu.” a declarat în trecut Theo Rose pentru Libertatea.ro

Puțini știu, însă, Theo Rose s-a pregătit mai bine de un an de zile pentru școala de actorie doar că nu a reușit să se prezinte la examen.

„Eu m-am pregătit un an de zile pentru școala de actorie, doar că nu am mai ajuns la examen. Și așa am rămas pe dinafară și a trebuit să fac trei ani de muzică, deși nu mi-aș mai fi dorit să fac și facultatea de muzică, dar așa a vrut destinul.” a mai spus artista pentru sursa citată anterior