Potrivit deciziei instanței, Anamariei Prodan și antrenorului Laurențiu Reghecampf le este interzis și să vorbească la telefon

Instanța a luat o decizie, în urma bătăii din stradă dintre impresară și antrenor. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut cereri pentru a obține un ordin de restricție unul împotriva celuilalt. Instanța a luat o decizie, iar acum cei doi nu mai au voie nici măcar să se telefoneze. 

Lucrurile dintre impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf au ajuns într-un punct la care nimeni nu s-ar fi gândit. Cu doar câteva ore înainte de botezul lui Liam, copilul lui Reghe și al Corinei Caciuc, cei doi s-au întâlnit pentru a vorbi. Spiritele s-au încins și astfel au ajuns să se lovească unul pe celălalt, iar imaginile bătăii nu sunt uitate nici acum.

Instanța a luat o decizie! Iată răspunsul oferit de Judecătoria Buftea

„Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, în contradictoriu cu pârâta REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, și emite ordinul de protecție, împotriva pârâtei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 2 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele:

social media

Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Laurențiu Aurelian. Obligă pârâta să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei și față de locul de muncă al victimei, respectiv FC Nefci Baku Azerbaijan, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților.

Interzice pârâtei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, notează instanța, potrivit informațiilor apărute în presă.

CITEȘTE ȘI – Anamaria Prodan, declarații șocante despre Bebeto: A văzut că tatăl i-a bătut mama. Este traumatizat!

Laurențiu Reghecampf nu are voie să o mai contacteze pe încă soția sa, Anamaria Prodan

„Admite, în parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, în contradictoriu cu pârâtul REGHECAMPF LAURENŢIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune următoarele: Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de victima Reghecampf Anamaria Ionela.

captură tv

Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 metri față de reședința victimei, începând cu data pronunțării prezentei hotărâri, cu excepția situațiilor în care se impune, potrivit legii, prezența concomitentă a părților. Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod cu victima”, se arată în cea de-a doua parte a deciziei instanței.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!