Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au luat la bătaie vineri seara. Aceștia au ajuns la poliție și au primit ordine de protecție provizorii reciproce. 

Un incident extrem de violent a avut loc, vineri seară, la vila Anamariei Prodan de la Snagov. Impresara susține că Reghecampf a intrat cu forța în locuința ei, aflându-se sub influența alcoolului, și a început să îi bată pe toți cei prezenți în casă. Copilul celor doi, Laurențiu j.r.,Bebeto, în vârstă de doar 14 ani, a fost martor la cumplitul eveniment. 

Anamaria Prodan susține că Laurențiu Reghecampf a intrat băut în casa sa de la Snagov. Acesta ar fi sărit la bătaie, ar fi înjurat-o și ar fi amenințat-o cu moartea pe mama băiatului său. La aceste scene teribile a fost martor și Laurențiu jr. Bebeto. Anamaria Prodan spune că cel mic nu și-a revenit nici acum. Copilului îi este frică să mai iasă din casă. 

CITEȘTE ȘI: Anamaria Prodan a rupt tăcerea. Prima reacție după bătaia cu Reghecampf: M-a amenințat că o să ne omoare!

Anamaria Prodan: Bebeto a văzut imaginile, este disperat!

„Bebeto a văzut imaginile, este disperat! Copilul tremură încontinuu de aseară și nu se poate opri din plâns. Plânge pentru că tatăl său l-a făcut de râs la școală, în fața colegilor și în fața întregii țări. Bietul copil, nu mai vrea să iasă din casă de rușine că tatăl lui i-a bătut mama, este traumatizat”, a declarat Anamaria Prodan pentru realitateasportivă.net. 

Impresara susține că Reghecampf i-ar fi spus copilului că îl va lua pe sus și îl va duce cu forța acasă la Corina Caciuc.  

„Odată cu acest episod, trauma creată de Reghecampf copilului din prima căsnicie se repetă în cazul copilului din a doua căsnicie”, a declarat Anamaria Prodan, pentru sursa citată.

Anamaria Prodan, declarații șocante despre Bebeto: A văzut că tatăl i-a bătut mama. Este traumatizat!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut grav

Scandalul a început vineri seară. Primul care a ajuns la secția de poliție din Snagov a fost Laurențiu Reghecampf. La câteva minute a ajuns și Anamaria Prodan. Amândoi s-au acuzat reciproc de agresiune fizică. Oamenii legii au emis ordine de protecție provizorii pentru ambii.  

Prodan susține că Reghecampf a venit băut la Snagov și a intrat cu forța în casă. Ulterior, acesta ar fi început să o amenințe și să o împingă. Mai mult, acesta s-ar fi năpustit asupra ei, motiv pentru care aceasta s-a apărat.  

Anamaria Prodan susține că este încontinuu amenințată cu moartea sau cu pușcaria de către bărbatul care i-a fost alături ani ani în șir.   

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.