Anamaria Prodan a vorbit despre scandalul în care a fost implicată cu fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns, vineri seară, la sediul Poliției Snagov, după ce s-au bătut. Ambii s-au acuzat reciproc de agresiune. Impresara a vorbit despre ceea ce s-a întâmplat. Aceasta susține că fostul ei soț o amenință că o va băga în pușcărie și că o va ucide. 

Anamaria Prodan a declarat pentru Realitateasportiva.net că fostul ei soț o amenință că o va face zob și îi va distruge imaginea. Mai mult, femeia spune că Reghecampf i-ar fi spus că absolut toți cei care sunt împotriva actualei sale iubite vor păți niște nenorociri cumplite.  

CITEȘTE ȘI: Întregul film al bătăii dintre Reghe și Prodanca. De la ce a pornit totul? Imagini șocante! VIDEO

Anamaria Prodan, despre Reghecampf: Ne-a spus că ne va omorî!

„Ne-a spus că ne va omorî și ne va băga în portbagaj alături de oamenii lui puternici. Îmi pare rău de toți oamenii care sunt băgați în acest scandal care nu este al lor. Îmi pare rău de copilul meu de imaginea noastră, de munca mea, de absolut tot ce a putut să distrugă acest bărbat numit Reghecampf”, a declarat Anamaria Prodan pentru sursa citată. 

Aceasta susține că fostul ei soț s-a îmbătat și a intrat cu forța în casă. De odată acesta ar fi început să bată finii, să rupă ușile mașinii finilor, să îi amenințe. În opinia ei, Reghecampf a pierdut controlul. 

Anamaria Prodan a rupt tăcerea. Prima reacție după bătaia cu Reghecampf: M-a amenințat că o să ne omoare!
colaj substantial.ro

Reghecampf ar fi intrat în casă cu forța. Fostul fotbalist ar fi fost băut

„ Vreau să se termine să vină, să divorțăm, să-mi acorde divorțul și pe urmă să dispară oriunde vede cu ochii. Vi se pare normal ca 2 ani să-și vadă copilul de două-trei ori și atunci obligat să vină după nu știu câte luni acasă. A fost plecat în străinătate, nu a venit odată la copil cu o ciocolată.(…) Așa ar face un tată și un bărbat adevărat căruia îi pasă de fosta familie care are respect față de mama copilului. Nu ai cum să vii acasă să îți ameninți copilul, să înjuri, să faci circuri, să intri în casă cu forța, să bați finii care sunt în mașină la poartă nu ai cum. Numai cum să ridici tu mâna la mine să mă târăști tu pe mine, să mă trântești la pământ? Păi, eu ce era să fac?”, a mai declarat Anamaria.

De unde a pornit scandalul

Scandalul a început vineri seară. Primul care a ajuns la secția de poliție din Snagov a fost Laurențiu Reghecampf. La câteva minute a ajuns și Anamaria Prodan. Amândoi s-au acuzat reciproc de agresiune fizică. Oamenii legii au emis ordine de protecție provizorii pentru ambii. 

Prodan susține că Reghecampf a venit băut la Snagov și a intrat cu forța în casă. Ulterior, acesta ar fi început să o amenințe și să o împingă. Mai mult, acesta s-ar fi năpustit asupra ei, motiv pentru care aceasta s-a apărat. 

Anamaria Prodan susține că este încontinuu amenințată cu moartea sau cu pușcaria de către bărbatul care i-a fost alături ani ani în șir.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.