„M-a împins. Împins așa… m-a luat de cap, de gât, de ochi. Doamne! Ziceai că este turbat.”

Atunci când se credea că apele s-au liniștit, se pare că scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a luat amploare. Cei doi au trecut de la jigniri și amenințări la bătaie. Seara trecută ambii au ajuns la Poliție reclamându-se unul pe celălalt. Cei doi s-au luat la bătaie, iar imaginile vorbesc de la sine.

Seara trecută, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la Poliția Snagov, asta după ce s-au bătut. Așa cum se poate vedea și din imaginile atașate cei doi s-au luat la bătaie în plină stradă. Potrivit declarațiilor impresarei, cel care ar fi pornit întreg conflictul este Laurențiu Reghecampf. Acesta s-ar fi prezenta în stare de ebrietate le domiciliu fostei partenere și până la scandal a mai fost doar un pas.

(CITEȘTE ȘI: Război în toată regula între Prodanca și Reghe! Cei doi au ajuns la Poliție, acuzându-se reciproc de agresiune)

„Ieri a venit acasă, era băut. A venit la un vecin. A venit în casă fără să aibă voie. A intrat pe jos, pe la lac. L-a amenințat pe Bebe că îl ia, că îl ia când vrea, că el are dreptul să-l ia. Bebe i-a zis că nu pleacă nicăieri cu el. M-a sunat Bebe și l-a pus pe speaker. I-am zis să plece din casă că o să chem poliția că îmi amenință copilul. A plecat.

S-a dus la vecinul, a băut, probabil, de a rupt, că abia se ținea pe picioare la poliție. Nu l-am văzut în viața mea în situația în care este acum. I-am și spus: cum poți să apari așa în fața copilului, în fața noastră. Cum poți să faci nenorocirile pe care le faci?! Am înregistrat tot din prima clipă, până în ultima. Cunoscându-l că-i beat, eu știam ce urmează. Finul meu era în mașină, abia mă adusese.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit fanatik.ro.

„Ziceai că este turbat”

Anamaria Prodan a mai declarat că fostul partenere a început altercația și s-a repezit la ea cu pumnii și palmele. A tras-o de păr, iar ea a încercat să se apere. Cei doi s-au lovit reciproc, iar apoi au ajuns la Poliție. Impresara este șocată de atitudine lui Laurențiu Reghecampf și spune că nu îl mai recunoaște.

„Când a văzut că s-a repezit la mine și a început să înjure pe stradă. A tras de mine. I-a spus și el: băi oprește-te, oprește-te Laur. M-a împins. Împins așa… m-a luat de cap, de gât, de ochi. Doamne! Ziceai că este turbat. Un alt om. Eu nu am putut să cred vreodată că un anturaj poate schimba un om în asemenea hal.”, a mai spus Anamaria Prodan.

Share.

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.