Butoiul cu pulbere stă din nou să „explodeze” între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. După ce confictele dintre cei doi păreau că sunt date uitării… Cel mai recent episod care-i are ca protagoniști pe impresară și antrenor s-a lăsat cu schimburi de „păreri” pe la Poliție!

După ce toată lumea credea că „războiul” deschis dintre Anamaria Prodan și Reghe și-a găsit sfârșitul… Totul a luat o turnură neașteptată!

Se pare că amândoi au ajuns la Poliție, fiecare acuzându-l pe celălalt de violențe fizice și verbale, după cum reiese din comunicatul emis de oamenii legii.

arhivă personală

Conflictul ar fi avut loc în Snagov

„La data de 23 septembrie a.c., în jurul orei 19:36, la sediu Poliției Stațiunii Snagov s-a prezentat un bărbat, în vârstă de 47, iar în jurul orei 19:38, s-a prezentat la aceeași subunitate de poliție o femeie, în vârstă de 49 de ani, aceasta în prealabil apelând și numărul de urgență 112, iar fiecare în parte, sesizând la sediul poliției faptul că, a fost agresat fizic, prin loviri, de către celălalt.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri medicale atât bărbatului cât și femeii respective.

În cadrul activităților specifice polițiștii din cadrul Politiei Statiunii Snagov au aplicat 2 formulare de evaluare a riscului, în urma cărora au fost emise 2 Ordine de Protecție Provizorii”, au transmis oamenii legii.

CITEȘTE ȘI– Anamaria Prodan recunoaște ruptura de Laurențiu Reghecampf? Dezvăluirea neașteptată: „S-a pierdut într-o lume urâtă”

Cei doi s-au ales cu dosare penale

În urma celor întâmplate, pe numele celor doi s-au întocmit dosare penale, iar cercetările sunt în plină desfășurare.

„În cauză au fost deschise 2 dosare penale, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie raportat la lovire sau alte violențe.

În același timp, la sediu Poliției Stațiunii Snagov, un alt bărbat, în vârstă de 47 de ani, a sesizat faptul că, a fost agresat fizic, prin lovire, de către primul bărbat menționat. În acest sens fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare”, mai este menționat în comunicatul respectiv.