Au trecut câteva zile bune de când cele două nume celebre țin primele titluri în publicațiile media. Divorțul soților Reghecampf este pe buzele tuturor însă sexi impresara nu a preferat mereu să fie rezervată în declarații pe marginea acestui subiect. Anamaria Prodan a făcut însă un gest care a dat-o de gol în ceea ce privește situația prin care trece alături de familia ei în prezent.

Mesajul publicat online a uimit pe toată lumea

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au pozat întotdeauna în portretul familiei perfecte, în care bogăția și luxul erau la ele acasă. Cei doi au împreună un singur copil legitim, impresara având două fiice din căsnicia anterioară, precum și antrenorul un fiu alături de prima soție. Supărat cel mai probabil pe tatăl lui și pe scenariul creat în care familia lui are un rol principal, fiul Aneimaria și a lui Laurențiu a publicat pe internet un mesaj tranșant destinat tatălui lui. Adolescentul de numai 13 ani a scris alături de o poză cu tehnicianul Craiovei fraza șocantă :”Ai murit pentru noi”.

Anamaria Prodan a reacționat imediat la gestul făcut de fiul ei scriind public un comentariu care i-a lăsat pe internauți fără cuvinte:

TATI S-A PIERDUT. ..ÎNTR-O LUME URÂTĂ TARE ! Care nu îl reprezintă ! Dar tu lupta pentru tati și nu îți încarcă sufletul cu ură, caci tatăl tău nu știe ce îți face. Puterea și dragostea ta îl vor ajuta! Mama o să fie în spatele lui și în spatele vostru mereu ! ❤️Va iubește mami fără margini! Înconjurați-l pe tati cu dragoste ! „, a scris impresara pe o rețea de socializare.

Din mesaj, mulți dintre internauți printre care și urmăritorii vedetei au tras concluzia că aceasta este de fapt perfect conștientă de contextul amoros în care soțul ei ar fi implicat. In schimb, în aparițiile publice recente, Anamaria neagă orice detaliu legat de o posibilă relație extraconjugală a încă soțului ei, Laurențiu Reghecampf.