Se pare că relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu se va îmbunătăți prea curând.

După ce au ieșit la iveală detalii neștiute despre divorțul anului, lucrurile par că se complică. De la acuzațiile de infidelitate, Anamaria Prodan a depus o plângere pe numele fostului partener de viață. 

Impresara susține că Laurențiu Reghecampf a furat mai multe bunuri

Între cei doi, lucrurile nu par că vor intra la făgașul normal, mai ales după ultimele acuzații aduse antrenorului. În urmă cu o zi, antrenorul a fost chemat la Poliție, pentru a da declarații oamenilor legii pentru un posibil furt.

Anamaria Prodan îl acuză pe Laurențiu Reghecampf că a furat bunuri comune familiei. Fostul soț al impresarei s-a prezentat la secția de Poliție, dar nu a făcut nicio mărturisire în spațiul public cu privire la acest subiect.

( CITEȘTE ȘI: Detalii-șoc! De câți ani ar fi înșelat-o Reghe pe Anamaria Prodan. Acum s-a aflat! VIDEO )

Războiul Prodan-Reghecampf nu se termină! Antrenorul a ajuns la audieri, după ce a fost acuzat de furt
Colaj Substantial

Există informații conform cărora dacă Laurențiu Reghecampf nu s-ar fi prezentat ieri la Poliție, era posibil să fie luat cu mandat.

De altfel, nu este pentru prima dată când impresara face astfel de acuzații. Imediat după ce s-a aflat că au ajuns în pragul divorțului, Anamaria Prodan a făcut câteva mărturisiri.

Vedeta preciza faptul că Laurențiu Reghecampf a luat o parte din haine, bijuterii și genți, pentru a i le da actualei sale iubite, Corina Caciuc.

Dar lucrurile nu au rămas în acest stadiu, ci impresara l-a acuzat pe fostul soț și de faptul că a golit conturile familiei. Ba mai mult, Laurențiu Reghecampf i-ar trimis bani femeii care l-a făcut tată în urmă cu câteva luni.

O altă problemă este și cu procesul de divorț, Deși cei doi au anunțat separarea în urmă cu mai mult timp, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt încă căsătoriți, în acte. Ceea ce o nemulțumește pe impresară este faptul că divorțul s-a prelungit destul de mult.

Distribuie

21 de ani, studentă la Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative. Pasiunea pentru scris, curajul și dorința de a fi mereu conectată la actualitate au determinat-o să aleagă acest drum. Scopul ei este să profeseze în domeniul pe care l-a ales din băncile școlii. Își dorește să se promoveze și să se adapteze la schimbările presei.