Află de câți ani ascunde Anamaria Prodan infidelitățile lui Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan rupe tăcerea! Impresara a dezvăluit de cât timp Laurențiu Reghecampf obișnuiește să aibă escapade romantice. Aventura sa cu Corina Caciuc n-ar fi un caz singular.

Se pare că infidelitățile antrenorului de fotbal au pornit în urmă cu 16 ani. În tot acest timp, Anamaria Prodan a ascuns acest lucru în fața familiei, dar, mai ales, în fața presei. A făcut acest lucru din iubire pentru soțul său, dar și pentru întreaga familie.

Anamaria Prodan, declarații incredibile

https://www.tiktok.com/@video.clipuri1/video/7127612620923768069?_t=8UWdbBZp3Kf&_r=1

„Eu am ascuns timp de 16 ani tot. Tot! Să lupt pentru familia mea, crezând în familie și în momentul acesta când mă întrebați, miliard la sută. Și atunci, te întreb.. Astăzi, eu ce trebuie să fac?

Să-l las pe Laurențiu Reghecampf, care a golit toate conturile și am toate transferurile, direct către amantă, din contul ăsta, direct în contul amantei, fără pic de jenă, cu mesaje între cei doi, umilitoare pentru el ca bărbat, soțul meu, bărbatul copiilor mei.” a declarat Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a mărturisit că, al începutul relației cu Reghe, mama sa ar fi avertizat-o în privința acestuia. În ciuda acestui fapt, impresara nu a ținut cont de spusele mamei sale și și-a unit destinele cu celebrul antrenor.

„A încercat atunci, la început, să-mi spună: Mamă, oamenii care nu vin din aceeași lume, sunt ca apa și uleiul. Când îi agiți se combină, când s-au oprit, când nu îi mai agiți, se ridică unul acolo (n.r sus), unul acolo (n.r jos).

Eu i-am spus: Este prima și ultima discuție, el va fi soțul meu. Toată lumea va trebui să-l accepte că de nu, toți veți avea de a face cu mine. Nu contează, mamă, tată soră. Din momentul acela n-a mai scos niciun cuvânt. L-a iubit cu toată patima! Niciodată nu i-am spus prin ceea ce trecem, ea știind întotdeauna.” a mai declarat Anamaria Prodan

Share.

Sunt Sebastian și încă de mic visam să învăț tainele jurnalismului și ale televiziunii. Am absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași, iar acum, zic eu, sunt pregătit să vă aduc cele mai prospete știri din domenii diverse.