Răsturnare de situaţie în cazul Caracal! Gheorghe Dincă va muri în curând

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, face noi declaraţii legate de cazul Caracal. Potrivit lui, monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă va muri în scurt timp, asta deoarce nu mai este vrut în viaţă.

Dincă, mort după ce a spus adevărul?!

„Dragi romani, dupa anuntul MEU ca DINCA NU mai vrea sa recunoasca moartea Alexandrei (Necontrazis de nimeni), am avertizat ca urmeaza MOARTEA acestuia‼‼‼Acum pe vedeta asta, pe jegul asta uman nu-l mai vrea in viata nimeni in afara de CULMEA noi – familiile victimelor‼‼‼

Nu ca as avea cel mai mic semn compasiune fata de aceasta creatura ce merita mult mai rau decat oricine ci pentru ca abia ACUM spune ADEVARUL‼‼‼ Logica, fizica, stiinta nu pot fi combatute cu lozinci: „A fost trimis in judecata”‼‼‼Asa si??? Cu ce mama d…u schimba asta realitate?!?!?!?”, a spus Cumpănașu.

Viaţa lui Dincă nu este prioritară

„Si anume ca NU Dinca le-a omorat‼Ca statul roman a esuat si ca probabil fetele sunt in viata‼‼‼Nici macar familia lui NU mai are nevoie de el in viata‼MORT e mai valoros‼ Curios cum pana acum nu l-a atins nimeni cu o floare dar de cand neaga omorarea fetelor si tragicarea lor este batut pana la moarte‼‼‼ Nu?!?!?!?!

Asta nu e stat‼ Asta e MAFIE!! NU VOI INCETA O SECUNDA SA AFLU ADEVARUL DESPRE ALEXANDRA SI LUIZA‼‼‼ Sa le fie clar‼ Statul il vrea mort‼Noi in viata‼Avem multe intrebari sa-i adresam in instanta, acolo unde slugile de la DIICOT nu-i mai pot sopti raspunsurile‼‼‼ Trebuie sa moara INAINTE DE PEOCES NU”, a mai adăugat Cumpănașu, pe profilul său de Facebook.

Lasă un răspuns

De ce nu mai poate face copii Andreea Bălan! De asta a părăsit-o George Burcea?!

Delia a umilit-o pe Vulpiţa! Cum a luat-o la mişto, în faţa tuturor