Ramona Olaru a primit cea mai importantă întrebare din viața ei chiar în vacanță.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu nu vor uita niciodată vacanța din Mykonos. Cei doi au plecat acolo cu gândul de a se relaxa, dar se pare că iubitul asistentei TV a pus la care alt plan. Fără să mai piardă timpul, sportivul și-a cerut în căsătorie frumoasa iubită.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai iubite cupluri din showbiz-ul de la noi. Relația lor nu a fost una perfectă, dar au demonstrat că iubirea este mai presus de orice. Porumbeii au avut diverse momente tensionate și, de multe ori s-a spus că s-au despărțit. Ei bine, gurile rele s-au înșelat.

Deși a trecut prin mai multe relații eșuate și un divorț, Ramona Olaru mai crede în iubirea adevărată. Frumoasa asistentă se iubește de luni bune cu sportivul Cazacu, iar mulți îi vedeau deja în fața altarului. Se pare că viziunile apropiaților vor deveni realitate cât de curând.

Ramona Olaru Și Cătălin Cazacu s-au logodit în Mykonos. „Ok, am spus DA”
Instagram

Ramona Olaru, mai fericită ca niciodată

Mai în glumă, mai în serios, cei doi ai vorbit mereu de căsnicie. Ramona și-a înștiințat demult iubitul cu privire la inelul dorit. La rândul, Cazacu nu s-a lăsat mai prejos și a spus că își dorește copii. Cei doi se completează atât de bine, încât marele moment a avut loc chiar azi.

Pe plajele însorite din Grecia, mai exact în Mykonos, Cătălin Cazacu a adresat una dintre cele mai importante întrebări din viața lui. Sportivul a cerut-o de soție pe Ramona Olaru. Așa cum era de așteptat, răspunsul a fost unul pozitiv. Ramona și Cătălin au fost copleșiți de felicitări și de mesaje din partea fanilor și a apropiaților.

Inelul Ramonei este unul superb, fix așa cum și-a dorit. Cătălin, ca de obicei, a fost extrem de atent la dorințele iubitei sale. Sportivul s-a asigurat că în fața unei asemenea bijuterii răspunsul nu ar avea cum să fie decât afirmativ.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.