Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au plecat în Mykonos să se distreze alături de prietenii lor. Îndrăgostiții s-au arătat tandri unul cu celălalt, iar fotografiile postate vorbesc de la sine. 

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai recente cupluri din showbizul românesc. Cei doi nu se feresc de ochii curioșilor și sunt foarte sinceri în ceea ce privește relația lor. Acum și-au lăsat totul pe pauză în țară și au zburat în Grecia pentru relaxare. Au ales una dintre cele mai exclusiviste locații și anume, Mykonos.

Motociclistul a postat o fotografie de pe un șezlong alături de iubita sa. Ipostaza în care au fost surprinși cei doi i-a lăsat pe fani fără cuvinte. Asistenta de la Neatza este peste iubitul ei și se sărută pasional. Imaginea este una feerică, mai ales că peisajul arată ca scos din reviste.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Catalin Cazacu (@cazacu21)

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se ceartă frecvent

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc nebunește, dar certurile zilnice nu lipsesc. De cele mai multe ori, ei se contrazic pentru stilul vestimentar pe care îl are motociclistul. Asistenta TV are mereu apariții impecabile și pune mare preț pe felul în care se prezintă, astfel, are dorința ca și partenerul său să facă același lucru.

Motociclistul a recunoscut că nu îi bagă sfaturile vestimentare în seamă și știe că se îmbracă prost. După un episod așa, îi cumpără iubitei flori și o împacă. Ramona Olaru a mărturisit la „Xtra Night Show” că s-au certat când au plecat spre emisiune din cauză că sfaturile sale nu sunt ascultate.

„Ne-am și certat când am venit. Ne-am certat, recunosc, când am ajuns. Mă întreabă, eu îi spun și face tot ca el. E taur. Nu pot să-l iau de coarne să mă lupt cu el. (…) Ne-am certat jumătate de oră când am venit aici, pentru că i-am zis cum să se îmbrace și s-a îmbrăcat cum a vrut el. (…) Mi-a luat flori azi, fără să greșească.”, a mărturisit Ramona Olaru la „Xtra Night Show.”