Ramonei Olaru îi place să se joace cu răbdarea fanilor.

Fanii cuplului Ramona Olaru – Cătălin Cazacu nu știu ce să mai creadă. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” pare destul de instabilă pe plan amoros, iar momentele în care a fost surprinsă fără inelul de logodnă au ridicat multe semne de întrebare.

Până mai ieri, Ramona Olaru era foarte transparentă cu viața ei personală, în special cu planul amoros. După un mariaj încheiat cu divorț și o relație eșuată cu Cuza, vedeta a schimbat placa. Ramona a început să fie din ce în ce mai discretă și să nu mai arate tot ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Însă, relația cu Cătălin Cazacu a fost altceva.

Ramona și Cătălin au avut mereu o relație cu scântei, așa că fanii s-au obișnuit cu asta. În vară, sportivul și-a luat inima-n dinți și a cerut-o de soție pe frumoasa asistentă. Răspunsul a fost unul afirmativ, mai ales că la mijloc era vorba și de o bijuterie extrem de prețioasă.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, un „du-te, vino”

Câteva luni mai târziu, cei doi și-au făcut planuri de a se muta împreună. Ramona a spus din start că nu se mută în apartamentul în care au mai stat și altele, așa că iubitul ei a trecut la renovări. Din păcate, lucrurile nu au decurs chiar așa cum se așteptau, așa că Ramona a renunțat la ideea de a se mai muta cu partenerul ei. Cel puțin, momentan.

Vedeta nu a mai fost văzută nici cu inelul de logodnă, semn că ceva a intervenit. Nu a dat niciun detaliu despre statusul relației sale, dar unele postări vorbesc de la sine. În schimb, recent, aceasta s-a fotografiat alături de Cazacu, iar fanii au fost induși în eroare. Cei doi au fost la petrecerea Antena 1, însă ipostaza în care s-au pozat nu este deloc una de cuplu îndrăgostit.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu s-au împăcat?! Cum au fost surprinși cei doi porumbei
Instagram
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.