De ceva timp, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează un cuplu. Cei doi au o iubire pătimașă și nu se fiesc să își afișeze problemele din cuplu. De-a lungul relației, cei doi au avut parte de câteva certuri care au fost observate și simțite și de către fani. Așa că acum cei doi au dat tot din casă și au vorbit despre problemele din relație și ce nu suportă unul la celălalt.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au o relație dinamică, presărată cu numeroase urcușuri și coborâșuri. Cei doi se iubesc, însă sunt două pietre tari, așa că uneori ies scântei între ei. În cadrul unui interviu, Ramona Olaru a recunoscut că uneori partenerul o scoate din minți. Și asta pentru că nu reușește să fie la fel de ordonat în gânduri, cum este în casă.

„De ce ești în casă ordonat și în cap împrăștiat? Pe mine asta mă omoară cel mai des, dar…N-am ce să fac, nu pot să îl schimb, atâta s-a putut.”, a spus Ramona Olaru, la Antena Stars.

Nici motociclistul nu s-a lăsat mai prejos și a punctat și el lucrurile ce îl deranjează la iubita sa. Se pare că Ramona Olaru are un talent aparte de a-l enerva. Aceasta știe exact ce butoane să apese pentru a-l scoate din minți.

„Dacă tot suntem la momentul adevărului… Mă deranjează că este printre puținii oameni, dacă nu singurul om, care știe exact ce butoane să-mi apese ca să… Știi momentul acela când simți că te urci pe tavan? În momentul acela ea vine și îmi apasă butonul și trec prin tavan. Are toate butoanele, știe exact ce să facă, când să facă și să mă enerveze.”, a spus și Cătălin Cazacu.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au dat din casă! Ce nu suportă unul la celălalt și cum apar certurile în cuplu Social media

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu, gata să devină părinți

Chiar dacă nu este totul numai lapte și miere, Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se iubesc și au planuri mari de viitor. Cei doi s-au mutat împreună, și-au renovat casa și se gândesc și la un copil. Ambii își doresc să devină părinți și se văd în brațe cu o fetiță.

 „Acum facem pentru noi (n.r. renovările), că până s-o prinde bebeluș, mai durează. Când s-o prinde, atunci facem camera. Noi vrem să fie cu roz! Amândoi vrem să fie cu roz! Când i-o da Dumnezeu, să îi dea gemene, că le merită!

Nu cred că îmi mai amintesc care a adus prima oară, dar aveam glumele dinainte ca noi doi să fim împreună. Pentru știi foarte bine, am fost prieteni. Și probabil mai în glumă, mai în serios, dinainte aveam discuțiile astea. Că vreau un copil, îmi doresc un copil. El la fel, «Vreau și eu!». Și când ne-am cuplat deja era o chestie normală pentru noi. «Haide, când facem copilul?! Hai, să dăm drumul la treabă!»”, a declara Ramona Olaru.