Ramona Olaru și Cătălin Cazacu se joacă cu răbdarea fanilor.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut mereu o relație „du-te, vino”. După ce a cerut-o de soție în vară, lucrurile păreau că s-au liniștit. Ei bine, în continuare, porumbeii par că sunt instabili, iar frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” dă din ce în ce mai mult de bănuit. 

Ramona Olaru este veșnic tânără și neliniștită. Sexy asistenta de la Antena 1 pare că este destul de pretențioasă când vine vorba de parteneri, iar Cazacu părea norocosul care a trecut testul. Ei bine, comportamentul vedetei din ultima perioadă a dat de înțeles că lucrurile nu mai sunt chiar atât de roz între ei.

Cuplul plănuia să se mute împreună, în apartamentul lui Cazacu, dar planurile s-au schimbat. Potrivit spuselor Ramonei, muncitorii întârzie foarte mult cu lucrările, iar ea nu are energia și timpul necesar să locuiască într-un șantier. Zis și făcut, așa că vedeta și-a luat pisicile și s-a mutat la ea acasă.

A rămas Ramona Olaru fără logodnicul ei?!

Acum, un alt detaliu a dat-o de gol pe asistentă. De obicei, Ramona Olaru purta non-stop inelul de logodnă, mai ales că era o bijuterie foarte prețioasă. De ceva timp, vedeta a fost văzută fără inelul de la Cătălin. Inclusiv la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Deși fanii așteaptă un răspuns din partea ei, se pare că Ramona nu are de gând să elucideze prea curând misterul. Vedeta este obișnuită ca lumea să creadă multe despre relațiile ei, așa că nici nu se mai obosește să confirme sau să infirme ceva.

Cel mai probabil, este vorba doar de o pauză de cuplu. Blondina și sportivul au mai trecut prin astfel de episoade când toată lumea a crezut că au pus punct relației. La scurt timp după astfel de supoziții, cei doi s-au afișat mai fericiți ca niciodată.

Ramona Olaru, probleme în paradis?! Detaliul care a dat-o de gol pe vedetă
Instagram
Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.