Ramina Olaru a învățat din greșelile fostelor relații, așa că acum are reguli noi.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut o poveste de dragoste cu năbădăi. La un moment dat, cei doi s-au cumințit, iar sportivul a făcut marele pas spre inima asistentei TV. Cătălin a cerut-o de soție pe Ramona, însă apele sunt departe de a se fi calmat.

După o căsnicie eșuată și mai multe relații fără un final fericit, Ramona Olaru și-a găsit sufletul pereche. De mai bine de un an, vedeta se iubește cu sportivul Cazacu. Dacă la început nu prea erau siguri pe relația lor, între timp, lucrurile s-au mai schimbat. Cei doi sunt la un pas de a deveni soț și soție, dar, până acolo, alte lucruri trebuie puse la punct.

În vara acestui an, după ce s-au bucurat de vacanță și de petreceri, Ramona și partenerul ei au decis să se mute împreună. Vedeta avea un apartament în care stătea în chirie, iar Cazacu avea apartamentul propriu. Cei doi au discutat și au ajuns la concluzia că cel mai bine este să se mute la Cătălin.

Ramona Olaru s-a mutat din casa lui Cătălin Cazacu. „Nu mă mărit ca să muncesc în continuare”
Instagram

Ramona Olaru are probleme cu muncitorii

Așa cum a spus mai demult, mai în glumă, mai în serios, Ramona nu accepta să locuiască în casa în care au mai stat și fostele lui Cazacu. Astfel, blondina a propus lucrări masive de renovare, doar că nu totul a decurs conform planului.

Ramona Olaru spera să se poată muta mai repede cu iubitul ei, însă muncitorii amână treaba. Momentan, lucrările mai durează destul de mult, așa că asistenta TV a revenit în apartamentul ei cel vechi. Vedeta și-a luat pisicile și i-a comunicat iubitului ei că se va muta acolo când totul va fi gata.

Ramona refuză să mai muncească la apartamentul lui Cătălin și simte că merită să fie răsfățată. Tocmai de aceea, nu are de gând să pună mână pe trafalet și nici să facă alte munci.

„Nu s-a terminat renovarea casei, încă se lucrează. Așa e când te bazezi pe muncitori. Am zis că terminăm într-o lună, dar nu-i așa. Am vrut să mă mut ca să mă duc direct în casa aranjată. Până la urmă, merit asta, n-am muncit degeaba.”

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.