Ramona Olaru și Cătălin Cazacu au avut o relație cu năbădăi, dar acum pare că s-au mai calmat lucrurile.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu formează unul dintre cele mai simpatice cupluri din lumea mondenă. Cei doi se tachinează constant pe social media și sunt foarte transparenți cu cei care îi urmăresc și nu numai.

Ramona Olaru și iubitul ei nu au secrete unul față de celălalt și își cunosc foarte bine trecutul. Asta nu pentru că sunt ambii persoane publice, ci din alte considerente. Înainte de a fi iubiți, Ramona și Cazacu au fost foarte buni prieteni. Atât de buni, încât obișnuiau să iasă mereu în cercuri comune.

Asistenta de la „Neața cu Răzvan și Dani” este destul de geloasă, dar, de data asta, nu a fost cazul. Ramona a recunoscut că trecutul lui Cătălin nu reprezintă o problemă pentru ea. Nu în sensul în care i-ar putea ridica anumite semne de întrebare. Iar asta pentru că blondina le cunoaște pe fostele iubite ale partenerului ei.

Ramona Olaru se cunoaște de foarte mult timp cu actualul ei partener. Fiind prieteni, de fiecare dată când acesta ieșea în oraș, venea și cu iubita lui de vremea respectivă. De-a lungul timpului, Ramona a ajuns să le cunoască pe toate partenerele lui Cazacu.

Ramona Olaru nu este geloasă pe fostele iubite ale lui Cazacu. Vedeta susține că le știe pe toate
Instagram

Ramona Olaru nu este tentată să vadă ce fac fostele iubite ale lui Cazacu

Oricât de ciudat ar putea suna, asta a ajutat-o foarte mult pe asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Acum, aceasta nu este deloc tentată să le caute pe fostele iubite ale lui Cazacu pe rețelele sociale. Ba mai mult, a recunoscut că nu este deloc suspicioasă la acest capitol.

„Eu cu actualul partener, înainte de toate, am fost prieteni. Buni. Atât de buni, încât îi știu toate iubitele. N-a fost nevoie să stalkeresc niciuna dintre iubitele lui pentru că oricum eram cu ei în anumite situații. Poate invers”, a spus asistenta TV.

În prezent, atât Ramona, cât și Cătălin sunt foarte ocupați cu proiectele TV. Ramona a preluat cârma emisiunii „Splash! Vedete la apă”, iar Cazacu prezintă emisiunea de la Antena Stars, alături de Natalia Mateuț. Cei doi se completează de minune pe plan profesional, iar pe plan personal, nici că se putea mai bine.

 

@roata.vedetelor #ramonaolaru #roatavedetelor #antenaplay #foryouromania #romaniafyp #foryoupageromania #fypromania #romaniaforyou ♬ original sound – Roata Vedetelor

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.