Ramona Olaru este una dintre cele mai râvnite vedete de la noi. Blondina are o relație de mai bine de un an cu Cătălin Cazacu, dar asta nu înseamnă că nu primește aprecieri și complimente și din partea altor bărbați. Ramona nu este deloc ușor de mulțumit, iar cei care vor să stea la brațul ei, trebuie să îndeplinească o serie de cerințe.

Ramona Olaru face mai frumoase diminețile telespectatorilor care se uită la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Asistenta TV este mereu cu zâmbetul pe buze și are glumele la ea. În prezent, vedeta și-a găsit fericirea alături de Căătlin Cazacu, iar relația lor pare mai solidă ca niciodată.

Sportivul are de gând să ajungă în fața altarului cu Ramona. Cazacu a afirmat de multe ori că vedeta este perfectă pentru el și nu se lasă până când nu își vor uni destinele. Ramona Olaru nu se grăbește cu astfel de declarații, dar și ea simte că există posibilitatea ca lucrurile să se îndrepte spre acea direcție.

Ramona Olaru a enumerat calitățile pe care trebuie să le aibă un bărbat pentru a o cuceri. Se încadrează Cătălin Cazacu în tipar?!
Instagram

Ramona Olaru se simte împlinită alături de Cătălin

Înainte de a se afișa alături de asistenta TV, Cătălin Cazacu a trebuit să treacă mai multe teste. Ramona a avut câteva relații care nu s-au încheiat bine, așa că și-a învățat lecția din fiecare. Acum, pe lângă o serie de calități morale, bărbatul ideal, în concepția ei, trebuie să aibă și câteva calități fizice.

„Mie îmi place un bărbat să aibă puțină burtică. Tot timpul am știut că nu îmi plac bărbații cu mușchi. Și nici n-o să-mi placă. Dorian Popa nu e genul meu, dar e bărbat mișto. Mie îmi place să fie puțin mai moale, nu-mi place să fie dulap.

Sunt sinceră și-mi asum orice. Îmi place când pun mâna pe mâna lui să fie așa, mai moale, nu să fie țapăn. Ce-i aia? Să simt cum mă ia ceva pufos în brațe”, a spus Ramona Olaru într-un interviu recent pentru cancan.ro.

@video.clipuri1 #ramonaolaru #interviu #fy #fyp #2022 #videoclipuri1 #bucuresti ♬ original sound – video.clipuri1