Deși a trecut printr-un mariaj eșuat, Ramona Olaru încă mai crede în puterea căsătoriei.

Ramona Olaru și Cătălin Cazacu sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi sunt împreună de mai bine de un an, timp în care au avut ocazia de a se cunoaște mult mai bine. Dacă la început doar Cătălin credea în ideea de căsnicie, acum, se pare că și Ramona achesează la asta.

Ramona Olaru este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase și dorite femei din showbiz-ul românesc. Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a pe jar inimile multor bărbați, dar numai Cătălin Cazacu este cel norocos. Sportivul și vedeta se iubesc pătimaș de mai bine de un an și se pare că au planuri serioase de viitor.

Atât Cătălin, cât și Ramona au la activ relații care păreau a fi eterne. Ei bine, din păcate, toate dintre ele s-au terminat destul de prost, iar asta i-a făcut să fie mai precauți atunci când vine vorba de parteneri. Ramona și Cătălin se cunoșteau demult și se pare că au avut nevoie de ceva timp pentru a-și da seama că sunt suflete pereche.

Ramona Olaru își dorește să îmbrace, din nou, rochia de mireasă. „Eu i-am arătat inelul”
Instagram

Bat clopote de nuntă pentru Ramona Olaru?!

Cei doi se complează de minune pe plan personal, dar și profesional. Chiar dacă este vară, porumbeii nu au luat vacanță. Ramona încă se află pe paltourile de filmare, la fel și Cătălin. Programul încărcat abia le permite să se vadă, dar asta nu este un impediment în viața lor de cuplu.

De fiecare dată când a avut ocazia, Cazacu și-a expus fără rețineri planurile de viitor. Sportivul deja se vede în fața altarului, așteptând-o pe Ramona. Ba mai mult, chiar dacă mai are un băiețel în vârstă de 11 ani, Cazacu își mai dorește un copil și cu iubita lui.

Dacă la început Ramona era mai reticentă când venea vorba de astfel de planuri, acum, situația s-a schimbat. Vedeta a început să bată și ea apropouri legate de căsnicie. Ba chiar i-a și arătat lui Cazacu cu ce inel își dorește să fie cerută de soție.

 

@cancan_ro Ramona Olaru: „Eu i-am arătat deja lui Cătălin ce inel de logodnă vreau” #ramonaolaru #catalincazacu #fy #fyp #cancan #@Ramona Olaru ♬ sunet original – Cancan_ro

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.