Ramona Olaru a început anul 2023 cu statutul de burlăciță.

Frumoasa asistentă de la „Neatza cu Răzvan și Dani” s-a despărțit de Cătălin Cazacu. Deși se logodiseră în vară, se pare că lucrurile nu au mai funcționat deloc între ei, așa că separarea a fost inevitabilă. Totuși, Ramona nu este deloc indiferentă când vine vorba de fostul ei partener.

Cine o urmărește pe Ramona Olaru știe foarte bine că fiecare postarea de-ale ei au un subînțeles. După fiecare despărțire, vedeta a aruncat cu săgeți discrete către cei care au trecut, la un moment dat, prin viața ei. Fie că a fost vorba de mesaje sau melodii cu substrat, Ramona nu s-a lăsat până nu și-a dat atacat foștii iubiți.

Cătălin Cazacu nu a reacționat la nimic. În plus, la cât de pașnic pare a fi, nici nu o va face. Însă, recent, acesta a dat semne că este pregătit să o ia de la zero cu o nouă relație. Cazacu a fost surprins de paparazzi cancan.ro în timp ce se distra alături de nimeni alta decât Andreea Bălan. Din imagini, cei doi par foarte apropiați. Ba chiar, la un moment dat, pare că se și sărută.

Ramona Olaru, subtilă, ca de obicei

Știrea a circulat cu viteza luminii. Așa cum era de așteptat, a ajuns și la urechile Ramonei Olaru. Coincidență sau nu, aceasta a postat pe TikTok un filmuleț cu o melodie a cărei mesaj este unul destul de indecent. Unii dintre fanii ei s-au prins care este direcția mesajului, așa că nu au stat prea mult pe gânduri și i-au comentat.

Un internaut nu s-a ferit să spună că „Îi cânta Cazacu lui Bălanca în club”, semn că piesa li s-a potrivi celor doi. Ramona Olaru nu a fost deloc deranjată de comentariu, ba chiar a pus niște fețe care rad.

Ramona Olaru, atac subtil la adresa Andreei Bălan. Artista a fost surprinsă în club cu Cătălin Cazacu
social media