Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase și sexy prezențe feminine de pe micul ecran.

Asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” tocmai ce a încheiat relația cu sportivul Cătălin Cazacu. Deși erau logodiți, se pare că asta nu a fost un motiv destul de puternic pentru a merge mai departe, în formula de cuplu.

Ramona Olaru poate spune că a răsărit soarele și pe strada ei. Vedeta nu prea a avut noroc în dragoste, iar până acum, se poate lăuda doar cu relații eșuate. După un divorț neprevăzut și după despărțirile de Cuza și Cazacu, Ramona a decis să-și trăiască viitoarele relații departe de ochii curioșilor. Însă, se pare că nu i-a prea reușit.

Cei de la cancan.ro au reușit să afle indentitatea misteriosului iubit care o răsfață în fiecare zi. În ultima perioadă, Ramona radiază de fericire și pare că trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Aproape în fiecare weekend, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani” este plecată cu iubitul ei într-o destinație spectaculoasă.

Cu cine se iubește Ramona Olaru. Actualul iubit al vedetei este un milionar cu 9 ani mai tânăr decât ea
social media

Ramona Olaru nu are deloc gusturi rele

Noul iubit al Ramonei este un bărbat cu nouă ani mai tânăr decât ea. Și, pentru că vedeta știe foarte bine ce vrea de la viață, dar și ce poate oferi, partenerul ei trebuie să respecte anumite criterii. De data asta, Ramona poate spune că a pus mâna pe o comoară, căci partenerul ei este milionar.

Cel care o face fericită pe Ramona Olaru de câteva săptămâni bune este, potrivit cancan.ro, nimeni altul decât Mircea Babagianu. Tânărul are 25 de ani, iar tatăl lui este Gheorghe Babagianu, fostul șef de Cabinet al Prefecturii Ialomița.

Pe lângă faptul că provine dintr-o familie bogată, Mircea are și el afacerile sale. Acesta deține un cunoscut brand de haine pe care îl promovează și Ramona, Killem Clothing Line.