Ramona Gabor este indurerata de moartea tatalui ei. Tanara a postat un mesaj cutremurator dupa ce s-a aflat de inmormantarea lui Emil Gabor. Din pacate, nici ea, nici Monica nu au putut fi alaturi de barbat pe ultimul drum. Alina, sora cea mare, a fost cea care l-a ingrijit in ultimi ani de viata pe tatal sau si i-a pregatit si inmormantarea.

Reclamă

Ramona si Monica sunt peste hotare, iar din cauza restrictiilor nu au putut ajunge in Romania. Fetele au privit inmormantarea live, cu ajutorul surorii lor mai mari. Ramona este sfasiata de durere si a postat un mesaj cutremurator. Femeia a explicat cat de greu ii este in aceste momente , mai ales ca se afla departe de casa, tocmai in Dubai. Femeia le-a multumit celor care i-au fost alaturi ei si familiei in aceste momente grele.

Ramona a multumit si pentru mesajele de condoleante primite. Aceasta le-a transmis urmaritorilor ca se va ruga zilnic atat pentru tatal sau, cat si pentru mama sa. Asta pentru ca cei doi sa isi gaseasca linistea. Extrem de afectata, sora Monicăi Gabor a transmis ca isi doreste sa treaca prin aceasta tragedie doar alaturi de familie si apropiati. Bruneta le-a cerut tuturor sa respecte intimitatea familiei ei in aceste momente grele.

Reclamă

Mesajul postat de Ramona Gabor, după înmormântarea tatalui sau

„Eu și surorile mele vrem sa mulțumim tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere in acest moment greu prin care trecem. Trecerea iubitului nostru tata in neființa ne-a luat prin surprindere. Faptul ca atât eu cât și Monica, nu am putut ajunge la înmormântare din cauza restricțiilor de călătorie datorata virusului Covid-19 , face aceste zile cu atât mai grele.

Ne bucurăm că sora noastră, Alina, dar și rudele și prietenii noștri de familie, au fost alături de el pana in ultimul moment. Ne rugam in fiecare zi atât pentru el, cât și pentru mama noastră. Credem ca ei ne vor lumina calea de acolo de sus. Evident, moartea tatălui nostru ne afectează însă, ne dorim sa trecem prin aceasta tragedie în familie și alături de cei apropiați noua.

Va rugam și va mulțumim in avans pentru respectarea intimității .
Dumnezeu sa îl odihneasca in pace !”, a fost mesajul postat de Ramona pe Facebook.