Ramona Gabor, adevărul despre viața în Dubai! Ce spune despre iubit:

Ramona Gabor

Ramona Gabor este stabilita de multi ani in Dubai. Sora Monicai traieste pe picior mare si are parte de viata pe care si-a dorit-o mereu. Tanara este transformata total fata de zilele in care era cumnata lui Columbeanu. A fost ambitioasa, a reusit sa isi depaseasca limitele, iar acum culege roadele muncii sale. Dubaiul ii este a doua casa, iar in Romania vine extrem de rar. Mai ales ca nu mai sunt multi oameni care sa o lege de meleagurile natale.

Ramona Gabor este extrem de fericita de cand s-au relaxat masurile de restrictie din Dubai. Femeia a revenit la viata de dinainte de pandemie. Se bucura de mese la restaurante scumpe și are liber la cumparaturi. După cum se poate vedea si pe retelele de socializare, femeia se rasfata in locuri de vis. Bruneta a vorbit despre ce se intampla acum in statul arab si care sunt masurile ramase in vigoare.

”Da, suntem liberi să ieșim, trebuie doar să purtăm o mască și să păstrăm distanța socială. Putem ieși fără foaie de deplasare până la 10 seara, iar între 10 seara și 6 dimineața nu avem voie să umblăm pe străzi. Restaurantele sunt deschise, mall-urile sunt deschise, însă sunt tot felul de reguli: spre exemplu, restaurantele folosesc tacâmuri și farfurii de unică folosință, iar dacă vrei să faci shopping, nu ai voie să probezi ceea ce cumperi. Dar e OK, nu mai simt că suntem în izolare”, a declarat Ramona Gabor.

Ramona Gabor, adevarul despre viata sentimentala

Sora Monicai Gabor nu are noroc in dragoste. Ramona și-a petrecut singura zilele de izolare, pentru ca nu exista nimeni in viata ei. Bruneta este extrem de discreta cu relatiile amoroase de cand a plecat din Romania. Femeia a invatat sa se bucure de independenta și este destul de greu ca un barbat sa reuseasca sa o cucereasca. Are 31 de ani si nu regreta ca e singura. Ramona Gabor a povestit ca a primit multe cereri in casatorie de-a lungul timpului, dar nu ii pare rau ca nu le-a acceptat.

”Am avut multe propuneri de a mă căsători, chiar foarte multe, dar nu regret că am refuzat, chiar dacă acum, la 31 de ani, sunt singură. Simt că totul se întâmplă la momentul potrivit, nu sunt nerăbdătoare. Eu gândesc pozitiv și încerc să trăiesc viața la timpul prezent, nu fac scenarii. Sunt împăcată cu deciziile luate, nu îmi place să am regrete”, a mai spus Ramona Gabor.

Alex Bodi prins ignorând carantina! Milionarul va sta sub pază 14 zile!

Google Polonia

Google, investiție uriașă într-un centru de date în Polonia!