Raluca Bădulescu este speriată de război, dar măcar știe că nu duce lipsă de provizii.

Fără doar și poate, contextul actual le-a cam speriat și pe vedete. Raluca Bădulescu nu vede nici ea deloc cu ochi buni ce se întâmplă, dar privește parte bună a paharului. Și, ca orice vedetă precaută, Raluca este deja pregătită pentru ce este mai rău. 

Raluca Bădulescu este definiția optimismului. Vedeta este mereu cu zâmbetul pe buze, iar asta a ajutat-o să depășească multe situații dificile. Jurata de la Kanal D nu a avut deloc o viață ușoară, dar recunoaște că evenimentele din ultima perioadă au făcut-o să prețuiască totul mult mai mult.

Situația tensionată de la graniță o sperie pe Raluca, dar, în același timp, este conștientă că nici nu poate schimba cursul evenimentelor. Tocmai de aceea, face haz de necaz și se declară pregătită pentru orice. Mai în glumă, mai în serios, Raluca a spus că poate rezista zile bune cu hrana pe care o are în casă. Nu cu cea pentru oameni ci, mai degrabă, cu cea pentru pisici și câini.

Raluca Bădulescu este pregătită pentru orice. Ce provizii are vedeta în caz de război
Social media

Raluca Bădulescu rămâne optimistă, indiferent de situație

În ultima vreme, vedeta a trecut prin multe schimbări care, cu sau fără voia ei, au afectat-o destul de tare. Jurata s-a despărțit de soțul ei și, chiar dacă a fost cea mai bună decizie la acel moment, nu a fost deloc ușoară perioada de după. Acum, Raluca Bădulescu zâmbește din nou și vrea ca persoana de pe pe primul loc să fie chiar ea.

Vedeta de la Kanal D nu duce deloc lipsă de proiecte. Fanii se așteaptă să o vadă pe Raluca în noul sezon de „Bravo, ai stil!”. Emisiunea a anunțat recent că revine pe micile ecrane, iar castingul este deja deschis. Ba mai mult, cei de acasă se așteaptă ca în acest sezon să le vadă și pe Alexandra Ungureanu și pe Ruxi, două dintre câștigătoarele emisiunii.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.