Raed Arafat a fost amenintat. Seful DSU se afla in pericol dupa ce un barbat a anuntat pe retelele de socializare ca vrea sa ii ia viata. Ce este si mai socant este faptul ca respectivul mesaj ar fi fost distribuit de peste 1500 de persoane. Romanii nu inteleg gravitatea situatiei in care ne aflam si pun pe seama secretarului de stat in MAI, toate restrictiile de care avem parte. De aici pana la amenintari grave nu a fost decat un pas.

Reclamă

Barbatul care l-a amenintat pe Raed Arafat crede ca virusul ucigas nu exista. Mai mult, acesta il acuza pe seful DSU de crima impotriva romanilor. Mesajul barbatului, in care scrie ca are dreptul de a-l ucide pe Secretarul de Stat, a ajuns viral. În cele din urma, respectiva postare a fost stearsa. Ce este strigatorul la cer este faptul ca omul a descris in detaliu cum ii va pune capat vietii lui Raed Arafat.

In aceste momente, oamenii legii il cauta pe barbatul respectiv. Acesta va raspunde faptelor sale conform legii. Invitat la Digi24, Raed Arafat a vorbit despre evenimentul neplacut prin care trece. Seful DSU a declarat ca este obisnuit cu acest fel de amenintari. Mai mult, Arafat spune ca primeste numeroase mesaje cu jigniri si amenintari, dar a invatat sa le faca fata fara sa fie afectat.

Reclamă

„Să continue, nu am nicio problema”

„Am închis internetul acum, pe tabletă. Cum l-am deschis, curgeau mesaje de înjurături. Și nu numai înjurături, și îndemnări: pleacă de acasă. Același lucru îl pățesc toți colegii care îndrăznesc să deschidă gura și să spună ceva despre această boală”, a spus el.

„Pe mine nu mă afectează deloc, dar pe alții îi afectează. Eu, să zicem, am trecut prin destule, m-am obișnuit. Sunt, pentru unii, șocante mesajele astea. E suficient să primească câteva, s-au oprit acolo. La mine nu pot să spun decât să continue, nu am nicio problemă”, a adăugat Raed Arafat.