Radu Vâlcan s-a răsfățat, dar nu a uitat nici de cei dragi.

Radu Vâlcan sparge pușculița atunci când vine vorba de nevoi. Deja, în cazul lui, nu se mai pune problema de mofturi, pentru că pe primul loc sunt soția și copiii. Și, tot în funcție de ei a ales și cel mai nou bolid cu care va face senzație pe străzile din București.

Pe final de an, Radu Vâlcan deja și-a făcut cadou pentru Crăciun. Deși nu este singurul care se va bucura de el, prezentatorul este foarte mândru de achiziția sa. Mai exact, acesta va putea fi zărit de acum încolo la volanul noii sale mașini. Și pentru că a ținut cont de toate detaliile, prețul ei este unul destul de piperat.

Pentru a mulțumi și soția, dar și copii, Radu Vâlcan a luat o mașină spațioasă pentru care a scos din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 21.600 de euro. Prețul este unul destul de piperat și, cu puțin noroc, o persoană obișnută și-ar cumpăra o garsonieră.

Radu Vâlcan nu se uită la bani. Cât costă bolidul pe care îl conduce soțul Adelei Popescu
social media

Radu Vâlcan, achiziție pentru viitor

Soțul Adelei nu regretă deloc achiziția făcută, iar la banii pe care i-a dat, dotările sunt și ele pe măsură. Vedeta a ținut să le explice și fanilor de ce a ales modelul respectiv de mașină, motivând că totul a constant în utilitatea ei pentru familie.

„Pentru drumurile noastre scurte sau lungi, dar dese, cum v-am spus, am avut în teste noul Mercedes-Benz T-Class, încăpătoare cât să fie bine pentru o familie, cu portbagaj să intre și ale mele, și ale ei, dar mai ales ale lor, și cu un comportament pe șosea de tot ai vrea să mai dureze drumul”.

În curând , Radu Vâlcan va pleca în Thailanda, acolo unde va filma pentru noul sezon din „Insula Iubirii”. Totul s-a legat la fix, pentru că de ceva timp este acasă Adela Popescu care va avea grijă de cei trei pici. Vedeta s-a întors recent din Republica Dominicană, acolo unde a filmat „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Fanii se așteptau să o vadă pe soția lui Radu Vâlcan, din nou, la cârma emisiunii „Vorbește lumea”. Momentan, aceasta nu a explicat absenta sa, dar, cel mai posibil, este pentru că are nevoie de o pauză.

Distribuie

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.