Putin este mai hotărât ca niciodată să înceapă războiul nuclear.

După mai bine de un an de când a început războiul din Ucraina, liderul de la Kremlin a ajuns la concluzia că războiul nuclear este cea mai bună opțiune. Ba chiar a dat startul unei întregi propagande prin care susține că oamenii nu trebuie să mai privească războiul nuclear ca pe ceva rău.

De luni de zile, lumea stă pe un butoi de pulbere. Vladimir Putin amenință că va începe un război nuclear și deja a făcut primii pași. Liderul de la Kremlin îi pregătește pe ruși cu propagande și zeci de mesaj difuzate pe canalele de comunicare. În mesajul lui, Putin transmite tuturor că un război nuclear nu este „un lucru rău” și fix același lucru vrea să înțeleagă și populația din Rusia.

Informația care i-a speriat pe toți vine de la Dmitri Muratov, redactor-șef al ziarului interzis Novaya Gazeta. Acesta a făcut o serie de declarații pentru BBC în care a povestit care este planul liderului de la Kremlin. Se pare că după ce va propaga suficient de mult războiul nuclear într-o lumină pozitivă, acesta va trece la fapte.

Putin, pregătiri pentru războiul nuclear. Liderul de la Kremlin a luat în vizor Polonia, Marea Britanie și Franța
arhivă presă

Armele lui Putin, capabile să distrugă Statele Unite ale Americii

Pe lista lui de ținte se află Marea Britanie, Polonia și Franța. Informațiile au creat panică în rândul populației, mai ales că intențiile lui Putin au un fundament destul de temeinic. Zilele trecute, Nikolai Patrușev, unul dintre apropiații liderului de la Kremlin a confirmat prezența armelor nucleare. Ba mai mult, a avertizat că Rusia este în posesia unei arme „moderne, unice, capabilă să distrugă orice inamic, inclusiv Statele Unite”.

„Pe canalele de televiziune de aici, războiul nuclear și armele nucleare sunt promovate ca și cum ar face reclame la hrana pentru animale de companie”, a spus jurnalistul, într-un interviu pentru BBC.