Puterea Dragostei ia o noua intorsatura. Livian a fost dat de gol, iar Bianca sufera enorm. Se pare ca tanarul chiar ar avea acasa o iubita. Aceasta ar fi Alexandra, o fosta iubita de a lui, de care s-a despartit cand a intrat in emisiune. Potrivit celor doua fete, Reea si Tina, Livian și Alexandra si-ar fi continuat relatia pe ascuns si ar fi reluat legatura atunci cand barbatul a fost ultima data in România.

Reclamă

După dezvaluirile facute publice de vloggerite, Livian a anuntat ca vrea să părăseasca emisiunea Puterea Dragostei. Asta desi avea sanse reale la marele premiu. Reea si Tina sustin ca decizia lui Livian ar fi venit in urma dezvăluirilor facute de ele. Tânărul s-ar teme de alte dezvaluiri cu privire la viata lui de afara. De cand a aflat ca cel pe care il iubeste vrea sa plece definitiv din show, Bianca e in depresie.

Bruneta a ramas in emisiune doar pentru el, iar in tot acest timp a sperat că îl va recuceri pe Livian de la Puterea Dragostei. Acum Bianca este total debusolata si tinde sa creada dezvaluirile celor doua vloggerite. Tanara i-ar fi cerut fostului ei iubit sa ii arate conversatiile cu respectiva Alexandra, insa nu a descoperit nimic anume. Ce doi s-ar fi alintat surioara si fratior, insa Reea și Tina afirma ca asta ar fi fost doar o discutie cu care sa o pacaleasca pe Bianca.

Reclamă

Livian părăsește Puterea Dragostei

„Livian vrea să plece în România. Zice că are de rezolat niște chestii în țară. Nu a dat prea multe detalii, nu se știe exact care este problema și de ce vrea să plece. Eu am înțeles că Bianca s-a uitat în telefonul lui și că a văzut mesajele dintre el și fata asta, Alexandra. Cică vezi doamne, sunt chestii de prieteni. Dacă ei au făcut o conversație falsă că Bianca să o vadă și să nu interpreteze altceva, dar ei știind că între ei este altceva, doar pentru siguranța lui în emisiune. Bianca în continuare nu crede nimic din ceea ce spunem noi sau alții și se pare că la un moment dat o să dea singură cu capul de spus”, au spus vloggerițele Reea și Tina pe vlog, despre cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei.