Bianca Comănici a intrat din nou in gura lui Nelson Mondialu. Tatal lui Livian a facut-o praf, din nou pe fosta iubita a fiului sau. Totul s-a intamplat in public, in piata, iar imaginile au fost filmate si postate pe Youtube. Concurenta de la Puterea Dragostei s-a obisnuit deja cu jignirile aduse de fostul ei socru. Fata nu i-a dat niciodata replica, insa ramane de vazut daca Bianca se va abtine si de aceasta data.

Reclamă

Nelson Mondialu nu inceteaza sa publice vloguri in care sa o mentioneze pe Bianca Comănici. După ce și în trecut a facut-o cu ou si cu otet din cauza trecutului ei, acum barbatul a revenit. Într-unul din vlogurile recente, tatal lui Livian s-a filmat în timp ce era la piață, la cumpărături. Când voia sa plece acasa, cateva fane ale emisiunii Puterea Dragostei i-au pus cateva intrebari despre Bianca si Livian. Cei doi au multi admiratori care inca ii mai doresc impreuna.

Nelson, declaratii uluitoare despre Bianca

Putin iritat ca este intrebat despre tanara pe care nu o are deloc la inima, Nelson Mondialu a spus in modul lui caracteristic că îi aștepată pe Livian și pe Bianca de la Puterea Dragostei. Asta in ciuda faptului ca cei doi sunt in continuare despartiti din cauza opozitiei lui. Barbatul nu s-a oprit aici si le-a spus telespectatoarelor emisiunii ce eforturi trebuie sa faca Bianca Comănici pentru a isi castiga iertarea. Planul lui Nelson pentru frumoasa bruneta i-a infuriat pe fanii acesteia.

Reclamă

„Eu mă mut cu Liana, îi lăsăm pe Bianca și pe Livian la noi. I-am luat o masă în piață Biancăi, să vândă. Bianca va vinde bureți și Livian va aproviziona. Ea vinde buretele, va șterge trecutul cu buretele. Domnelor, după cum ați văzut, va vinde bureți pentru trecut, ca să-și șteargă trecutul” a spus Nelson, in plină strada referitor la Bianca Comănici.