Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru ziua de 22 noiembrie 2022. 

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de astăzi. Iată ce temperaturi se vor înregistra în România.  

Specialiștii ANM anunță vreme mohorâtă, înnorată, și astăzi. Cerul va fi mai mult înnorat și va ploua în mai multe zone din țară. Conform experților meteo, România va intra sub influența unui ciclon format în bazinul central al Mării Mediterane. 

Vremea 22 noiembrie 2022

Acest lucru înseamnă că în jumătatea de nord a țării va ploua, mai ales în noaptea de 22 noiembrie spre 23 noiembrie. În zonele de munte vor fi precipitații mixte și va ninge. În cursul zilei de marți, vremea va fi închisă în majoritatea țării, iar cerul va fi acoperit de nori. Vântul va sufla slab și moderat. 

ANM anunță temperaturi maxime cuprinse între 3 și 13 grade, în ușoară scădere, comparativ cu zilele trecute. Pe litoral, de exemplu, vor fi atinse cele mai ridicate valori, atât ziua, cât și noaptea. Minimele din noaptea de marți spre miercuri, de exemplu, vor fi cuprinse între 0 și 10 grade. 

Colaj Substantial

București

Și în Capitală vremea va fi închisă. Cerul va fi mai mult noros, însă șansele de a ploua sunt foarte mici. Maximele din timpul zilei se vor situa între 10 și 13 grade. În noaptea de marți spre miercuri, minima va fi de 6 grade, ceva mai ridicată decât în mod normal pentru luna în curs. Vâtul va sufla slab și moderat, atât ziua, cât și noaptea. 

Se apropie luna decembrie, iar oamenii își doresc să ningă de Crăciun, pentru a simți din plin magia sărbătorilor. Momentan, potrivit specialiștilor meteo, până la finalul lunii noiembrie, temperaturile vor fi ridicate în cea mai mare parte a țării. La începutul lunii decembrie, se vor înregistra valori medii de temperatură, în întreaga țară.

Distribuie

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.