Anamaria Prodan a răbufnit la adresa Corinei Caciuc

Se pare că în spatele cortinei scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf ar avea o amploare mult mai mare. Pe lângă episodul violent de seara trecută, un altul destul de dur s-ar fi desfășurat în urmă cu ceva timp. Dacă aseară Laurențiu Reghecampf a fost cel care a răbufnit, nici Anamaria Prodan nu ar fi fost mai liniștită.

Problemele din celebrul cuplu Prodan – Reghe au început în urmă cu ceva timp, atunci când antrenorul decidea să înceapă o poveste de iubire alături de Corina Caciuc. Acesta a renunțat la mariajul cu impresara și a pornit pe un alt drum alături de noua iubită. Cei doi au devenit între timp și părinți, iar toate acestea au făcut-o pe Anamaria Prodan să explodeze.

Se pare că impresara nu s-a mai putu abține și a avut un limbaj de-a dreptul colorat la adresa actualei partenere a lui Laurențiu Reghecampf. Printr-un apel telefonic, aceasta s-ar fi dezlănțuit și i-a adus numeroase jigniri Corinei Caciuc.

„Fă, luați-aș familia în p** de m** ordinară și de sl*** dracu’ care ești! Fă vabagoanda dracu’… ce m** mă-tii vrei fă că-ți iau mâinile și ți le înfig! Fă, f*-ți mă-tii… Dacă te mai prind o dată că suni sau formezi sau îmi deranjezi familia… dacă nu, te umplu de s*! (…) Șopârla dracu’ păroasă care ești! Fii atentă ce zic eu! O singură dată, m** ce ești! O singură dată dacă mai suni sau mai ceri bani. (…) Ai venit în Dubai, ai terminat tot Dubaiul! Tac-tu ăla care sunai că ești la spital cu el să-i dea bani. Băga-mi-aș p***. Ține minte la mine… când mai calci tu în Dubai…”, ar fi o parte din replicile pe care Anamaria Prodan i le-a adresat Corinei Caciuc, potrivit cancan.ro.

(CITEȘTE ȘI: Întregul film al bătăii dintre Reghe și Prodanca. De la ce a pornit totul? Imagini șocante! VIDEO)

Prodanca trece la atac! Jigniri ca la ușa cortului pentru Corina Caciuc: “Fă, luați-aș …”
Instagram

Anamaria Prodan, agresată de Laurențiu Reghecampf

Tot schimbul de replici și acuzații care s-au lansat de la începutul procesului de divorț au culminat seara trecută cu o bătaie în toată regula între cei doi. Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut în plină stradă.

S-au împărțit pumni, palme, lovituri peste față, tras de păr, tot tacâmul. Însă, se pare că nu doar Anamaria Prodan a fost lovită de antrenor. Bărbatul care filmează întreaga scenă ar fi fost și el lovit, cu pumnul în față, de către Reghe, potrivit impresarei.

„Am făcut câțiva pași și a început să mă înjure. După câțiva pași a început să mă înjure, să mă amenințe cu moartea. M-a luat de gât, m-a amenințat. Mi-a spus că nașul copilului lui mă va bagă în pușcărie.

M-a lovit peste faţă cu palma sau pumnul, m-a pus la pământ. Iar când a realizat ca Eugen filmează din mașina și vrea să sune la poliție, s-a năpustit și a tras de ușa mașinii, luându-l de gât. L-a lovit cu pumnul în faţă. A încercat să îl tragă jos din mașina și l-a amenințat cu moartea.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit WOWbiz.ro.

Distribuie

Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații Publice, SNSPA. A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune, activează în presa online de trei ani. În prezent este redactor al publicației Substanțial.ro. Este bine ancorată în tot ceea ce ține de showbiz și la curent cu ultimele noutăți.