Artistul acuză angajații magazinului pentru întregul eveniment

Problemele grave de sănătate l-au trimis direct la INML. Celebtrul manelist Ticy se află acum pe mâinile medicilor. Din cauza unui incident pe care l-a suferit atunci când se afla într-un magazin, artistul s-a ales cu probleme locomotorii.

Ticy pune întreaga vină pe spatele angajaților magazinului de construcții. El a fost zdrobit de un dulap, fix în momentul în care se afla în clădire. Inițial, l-a considerat un mic incident, însă problemele au apărut.

Ticy, accidentat într-un magazin de construcții

social media

Aflat acolo pentru a-și cumpăra un dulap, piciorul artistului a fost zdrobit de căzătura puternică. După ce a un angajat i-a arătat în detaliu piesa de mobilier, au început să discute despre dimensiuni. În acel moment, angajatul nu s-a asigurat, iar dulapul i-a căzut pe picior.

La scurt timp după ce a ajuns acasă, piciorul i s-a umfalt. A lăsat totul pe seama faptului că durerea va trece în timp. Ziua următoare însă, a mers de urgență la spital.

„Mi s-a umflat și piciorul. Am zis că trece, că e doar lovitura și că poate trece. Și am stat până a doua zi și am mers la urgențe, nu mai puteam să merg. Mi-au făcut o radiografie, au spus că oasele nu sunt afectate, pentru că e prea recentă lovitura”, a declarat Ticy, potrivit spynews.ro.

Ticy: „Acum cineva trebuie să răspundă”

social media

Artistul a mai declarat că dorește ca responsabilii să fie trași la răspundere. Acesta dorește să depună plângere împotriva magazinului de construcții.
Un lucru bun în toată povestea este faptul că nu a mers însoțit cu fiul lui. De obicei, copilul îl însoțea mereu pe artist.

„Merge și cu mine și tocmai ăsta a fost și norocul, că nu a mers. S-a întâmplat, acum cineva trebuie să răspundă. Și eu dacă lovesc pe cineva cu mașina răspund”, a mai spus artistul, pentru sursa citată mai sus.

Distribuie

22 de ani, studentă în cadrul Facultății de Jurnalism și Științele comunicării la „Universitatea din București”. „Bobocel” în presă, la început de drum, dar cu o desagă de determinare în spate, vrea să crească în domeniul pe care îl iubește cel mai mult și pe care a ales să pășească încă din băncile școlii. Își dorește să devină un jurnalist profi, corect și își dezvolte creativitatea, pentru a realiza materiale autentice și calitative!