Probleme de noroc pentru trei zodii în această perioadă. Luna plină specială este în casa scorpionului în luna mai, ceea ce înseamnă alegere, decizie de viitor, regrete și luptă. În acest context, astrele prezintă trei zodii care se vor lupta să răzbească până în iunie.

Reclamă

Taur

Nativul din zodia Taur pare că nu are noroc în această lună. Astrele vă sfătuiesc să nu faceți cheltuileli prea mari, deoarece mai târziu veți avea mare nevoie de economii. La locul de muncă, șefii par să nu fie tocmai prietenoși cu alegerile pe care voi le faceți în legătură cu un proiect de mare importanță. Aveți grijă, deoarece vă puteți alege cu un șomaj nemeritat sau cu o cerere de demisie. Acasă, familia vă cere mai multe sfaturi, iar voi trebuie să gândiți la rece pentru a-i putea ajuta pe fiecare. Luna aceasta se arată a fi una nu tocmai bună, spune horoscopul.

Gemeni

Una caldă, alta rece pentru nativii din zodia Gemeni. Cei care sunt născuți în această zodie par că urcă și coboară pe o scară spre succes. Luna aceasta este decisivă la locul de muncă. S-ar putea să găsiți soluții bune la multe probleme din companie, motiv pentru care partenerii de muncă vor aprecia. În fiecare zi, tot ce aveți de făcut este să vă concentrați asupra proiectelor pe care le aveți de îndeplinit, căci doar acestea sunt cheia succesului spre luna iunie. Cine știe? Luna următoare poate veni cu o vacanță sau chiar cu o mărire de salariu, dacă în luna mai veți lupta pentru asta.

Reclamă

Rac

Racul pare să se dea înapoi în această lună. Nativii născuți în această zodie fac parte din cele trei zodii care au probleme de noroc în această lună. Astrele vă recomandă să fiți prudenți și să terminați absolut tot ce ați început. Numai un proiect dus la bun sfârșit cu succes va deschide ușa către alte proiecte mai bune. Acasă, familia vă este alături și vă sprijină în această perioadă tensionată.