Trei zodii vor fi influențate de luna specială în casă scorpionului. Este luna schimbărilor și a deciziilor importante de viitor.

Reclamă

Aceste zodii vor avea de făcut alegeri în viața personală și în viața profesională. Tot ce se întâmplă în aceste luni, spun astrele, se va reflecta în viitor.

Iată zodiile influențate de fenomenul din 7 mai.

Reclamă

Pentru restul lunii mai, astrele au ales schimbări majore pentru leu, scorpion și berbec. Acești nativi vor avea parte de zile de foc.

Nativul leu în luna mai

Leul va avea parte de schimbări în viața profesională. Un șef sau un coleg nu vă apreciază munca, motiv pentru care alegeți să stați departe de astfel de oameni. În viața personală, nativii care sunt într-o relație își vor dori să treacă la urmatorul pas.

Scorpionul în luna mai

Scorpionul este nativul războiului, motiv pentru care această perioadă este una a luptei. Cea mai grea luptă nu este cu ceilalți, ci cu voi înșivă. Vă macină gânduri de neliniște care vă trimit în trecut. Încercați să rămâneți în prezent, altfel vă veți alege cu răni profunde.

Berbecul în luna mai

Berbecul este cunoscut pentru încăpățînarea sa, dar și pentru succesul din viața profesională. În acest sens, Luna mai și luna specială vor face ca berbecul să vrea să ia decizii în viața personală. Doar atât mai are de făcut, ca totul să meargă strună. Astrele vă sfătuiesc să vă gândiți înainte de a lua orice decizie.