Prințul de Wales, William, este foc și pară pe fratele său, Harry, iar lucrurile s-au agravat. Cei doi nu își mai vorbesc.  

După înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, prințul William și Harry au cerut un armistițiu, care s-ar putea încheia în curând. Se pare că prințul William este extrem de supărat pe fratele său și a precizat că nu îl poate ierta  

Expertul regal, Katie Nicholl, a vorbit despre situația dintre cei doi frați regali. Aceasta consideră că este puțin probabil ca Prințul de Wales, William, în vârstă de 40 de ani, să îl ierte pe fratele său. Cu toate acestea, cei doi păreau foarte uniți în timpul înmormântării reginei Elisabeta a II-a.  

CITEȘTE ȘI: Prințul William a rememorat cel mai greu moment din viața sa. Dispariția Reginei Elisabeta i-a amintit de mama sa

William și Harry nu își vorbesc deloc

Katie a explicat că William nu vorbește absolut deloc cu Harry din cauza că este dezamăgit de comportamentul său, dar și pentru ceea ce a făcut și modul în care a făcut-o. Aceasta spune că William a crezut întotdeauna că Harry va fi „omul lui”, însă acum este pe cont propriu. Dacă nu ar fi avut soția lângă el, era singur.  

Expertul a mai vorbit și despre faptul că William a observat că Regina a fost rănită și epuizată de decizia lui Harry și a soției sale, Meghan. Cei doi au demisionat din funcția de membri seniori ai Familiei Regale și s-au mutat în Los Angeles. Mai mult decât atât, cei doi i-au refuzat invitația Reginei în Marea Britanie, atunci când Majestatea Sa a organizat o ultimă petrecere alături de toți nepoții și strănepoții ei. 

Prințul William nu își poate ierta fratele! Motivul pentru care cei doi prinți s-au distanțat complet

Regina, dezamăgită de Harry și Meghan

„Regina a fost, de asemenea, dezamăgită când Harry și Meghan nu s-au întors în Marea Britanie în august cu Archie și Lilibet, unde găzduia o „petrecere anuală la Sandringham cu nepoții și strănepoții ei”, menționează Nicholl. 

Pe de altă parte, Kate susține că prințul William și prințesa Kate se simt mult mai bine acum, că ducele și ducesa de Sussex nu mai fac parte din familia regală. Aceștia simt că pot evita toată drama care se învârte în jurul lor.  

Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.