Reclamă
Reclamă

Ca în fiecare an, mezinul prinților de Wales, Louis, a făcut deliciul familiei regale și al întregii lumi, atrăgând toate privirile la Parada de Ziua Regelui.

Neastămpăratul prinț a fost surprins dansând pe ritmul tobelor în timp ce privea ceremoniile oficiate în onoarea bunicului său, regele Charles. În spatele lui, Kate zâmbea, în timp ce sora mai mare părea că îi tot repeta să se oprească.

În vârstă de 6 ani, Prințul Louis atrage mereu atenția la evenimente și ceremonii publice cu gesturile sale.

Reclamă

„Este întotdeauna o încântare să-l vedem pe Prințul Louis în acțiune. Este evident că are o personalitate vibranta și nepăsătoare,” a menționat un membru al familiei.

Parada de Ziua Regelui este un eveniment anual important pentru familia regală, aniversându-l pe regele Charles. Evenimentul include o serie de ceremonii fastuoase și parade militare, la care participă întreaga familie regală.

„Este un moment special pentru noi. Ne bucurăm de fiecare an și este mereu plăcut să vedem cum copiii noștri trăiesc aceste momente,” a declarat Ducesa de Cambridge, Kate Middleton.

Parada de Ziua Regelui a avut loc la Palatul Buckingham, locul tradițional unde familia regală și invitații lor se bucură de spectacolul paradai și de alte ceremonii organizate special pentru această ocazie.

Prințul Louis, cel mai tânăr dintre cei trei copii ai Prințului William și ai Ducesei de Cambridge, a fost mereu un punct de atracție în cadrul acestor evenimente, cunoscut pentru firea sa energică și veselă.

Fotografiile surprinse la eveniment au fost rapid distribuite pe rețelele de socializare, generând mii de aprecieri și comentarii pozitive despre mica vedetă. Imaginile cu Prințul Louis dansând și gesticulând i-au amuzat și încântat pe fanii familiei regale din întreaga lume.

Evenimentul de anul acesta a fost marcat și de prezența mai multor membri ai familiei regale, fiecare dintre ei având un rol bine stabilit în cadrul ceremoniilor. Prințul Charles, destinat să urmeze la tron, a participat alături de fiul său, Prințul William, și de alți membri seniori ai familie regale.

Închizând evenimentul, parada militară și ceremonia de încheiere au avut loc sub privirile atente ale tuturor participanților, în timp ce Prințul Louis continua să fie personajul central, chiar și în momentele mai solemne.

Parada de Ziua Regelui a fost din nou un succes, oferind un spectacol de neuitat și amintiri neprețuite pentru toți cei prezenți.

Reclamă
Share.

Tânăr jurnalist de 25 de ani, absolventă a Facultății de Litere din Craiova, promptă atunci când vine vorba de redactarea articolelor de calitate, Mădălina a mai profesat în domeniu pentru cunoscute publicații din branșă. Iubește autenticitatea și este mereu la curent cu tot ceea ce se întâmplă în domeniul pe care a ales să-l urmeze. Este dinamică, informată și gata să facă față oricărei provocări, indiferent cât de dificilă pare.

© 2024 Editura Substantial SRL – substantial.ro