Micuțul nu se sfiește să își impună poziția de fiu al viitorului rege

Fiul cel mare al Prințului William și al lui Kate Middleton a lăsat mască pe toată lumea cu afirmațiile sale. În vârstă de doar 9 ani, Prințul George știe exact cine este și ce statut are. Însă, a ținut să explice cât se poate de clar și unui coleg de clasă. Totodată, Prințul a avut și o mică dispută, potrivit unui expert regal.

(CITEȘTE ȘI: De ce Prințul George nu a purtat negru, la funeraliile Reginei Elisabeta. A îmbrăcat o ținută complet diferită!)

Micul prinț i-a transmis colegului său că tatăl lui este moștenitorul tronului regal. Prin urmare, „ar fi mai bine să aibă grijă”, a scris Katie Nicholl în cartea ei, The New Royals, potrivit The Daily Beast.

Conform corespondentului regal, George și frații lui mai mici, Prințesa Charlotte, de 7 ani, și Prințul Louis, de 4 ani, au fost crescuți în spiritul monarhiei și cu „simțul datoriei”. Prințului George i s-a spus că, într-o zi, va fi și el rege. Pe de altă parte, Prințul și Prințesa de Wales încearcă să nu îl încarce cu responsabilități.

„Ei își cresc copiii, în special pe prințul George, în așa fel încât ei să conștientizeze cine sunt. George știe care este rolul pe care îl va moșteni, dar părinții încă nu vor să-i îngreuneze misiunea”, a scris Nicholl.

„George înțelege că într-o zi va fi rege și, încă de când era un băiețel și-a pus la punct prietenii de la școală cu replica ucigătoare: „Tata va fi rege, așa că ar fi bine să ai grijă”.

Prințul George i-a atenționat pe colegii săi de școală. El a transmis că tatăl său va fi rege și ar trebui să aibă grijă
Arhivă presă

În cartea sa, Katie Nicholl a spus că mama, Kate Middleton, apreciază metodele parentale pe care le aplică Prințul Edward și Contesa de Wessex. Ei au doi copii de 18 și 14 ani. Cu toate că părinții sunt membri ai familiei regale, copiii, cei mai mici nepoți ai Reginei Elisabeta a II-a, au crescut fără titluri și în afara atenției publice.

În urmă cu un an, în volumul Battle of Brothers, Robert Lacey a susținut că William și Kate au vrut să abordeze subiectul viitorului rol al lui George. Lacey a mărturisit că micuțul a aflat că într-o zi va deveni rege, în prejma celei de-a 7-a aniversări.

Share.

21 de ani, absolventă a Facultății de Jurnalism și științe ale comunicării din Iași, a trecut prin pepiniera de jurnaliști a revistei " Opinia studențească ", însă totuși novice în presă, își dorește o carieră de jurnalist și să aducă oamenilor știri de calitate. De asemenea, își propune să pună în aplicare integritatea și etica acestei meserii