În ediția de marți seară, 25 ianuarie, a emisiunii Survivor România, Andreea Tonciu a aflat că va părăsi show-ul. Vedeta a fost nominalizată spre eliminare alături de Otilia Bilionera și Robert Niță, colegii ei din tabăra Faimoșilor. Bruneta a primit cele mai puține voturi din partea publicului. 

Pe toată perioada competiției, Andreea Tonciu s-a confruntat cu anumite probleme de sănătate. Înainte de a fi eliminată, vedeta a ajuns de urgență la spital, după ce a leșinat în brațele medicilor. La consiliul de nominalizare, Andreea Tonciu a spus că îi pare rău că părăsește Survivor România, dar că este bucuroasă că-și va revedea familia.

Andreea Tonciu, traumatizată după Survivor România

După ce a ajuns la hotel, bruneta a luat imediat legătura cu soțul și mama ei, cărora le-a dezvăluit mai multe aspecte din emisiune. Maria Tonciu a făcut primele declarații despre fiica ei, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Femeia a dezvăluit că bruneta nu se poate odihni nici după ce a plecat din junglă. Potrivit ei, Andreea Tonciu s-a speriat teribil de animalele sălbatice din Republica Dominicană.

„Da am vorbit cu Andreea, este ok, este fericită. De abia așteaptă să ne vadă, e șocată, oricum, de ceea ce a trăit acolo. Spre surprinderea noastră ea încă nu a dormit și a zis că nu poate să doarmă.Pentru că și la hotel a văzut o șopârlă mică în cameră.

Nu a dormit toată noaptea, a vorbit cu noi. Noi am văzut un show foarte frumos, dar dacă fizic ești acolo, este altceva. Eu o cunosc foarte bine pe Andreea și îmi dau seama că ea chiar a trăit o traumă, faptul că a stat acolo și tot timpul auzea numai zgomote.”, a povestit Maria Tonciu, la PRO TV.

instagram

Mama Andreei Tonciu a recunoscut că fiica ei nu se descurca la Survivor România

Maria Tonciu a ținut să-i ia apărarea fiicei sale, după ce s-a zvonit că Andreea se prefăcea atunci când spunea că îi era rău la Survivor România. Femeia a susținut că fata ei nu ar fi putut face față provocărilor din Republica Dominicană.

„Este foarte greu când ți-e rău fizic și să te gândești că vrei să participi, dar nu poți și-ți tragi echipa înapoi. E foarte greu. Mi-a zis că ce s-a întâmplat aseară a fost îngrozitor pentru colegii ei.”, a mai declarat mama Andreei Tonciu.