Andreea Tonciu a părăsit concursul “Survivor România”, fiint contestată și votată de toți colegii.

Însă, spre surprinderea fanilor emisiunii, la plecare Andreea Tonciu a fost îmbrățișată de nimeni altul decât CRBL.  Cei doi au țipat unul la celălalt, încă din momentul în care concurenta i-a luat apărarea Roxanei Ciuhulescu. Iar scandalul părea că nu se v-a opri vreodată. Se pare că ne-am înșelat cu toții.

1. Un gest apreciat de fanii emisiunii

Reacția lui CRBL, atunci când Andreea Tonciu a fost eliminată de la „Survivor România”. Telespectatorilor nu le-a venit să creadă
captură video PRO TV

Toți concurenții din echipa Faimoșilor au fost de părere că bruneta trebuie să părăsească competiția. Deși Andreea și CRBL s-au certat non stop, cântărețul a arătat un spirit extrem de fair-play și a îmbrățișat-o pe aceasta la plecare. Însă, CRBL a argumentat în detaliu de ce a nominalizat-o pe Andreea, iar fanii l-au apreciat pentru acest lucru.

“Am votat Andreea Tonciu pentru că nu i se potrivește această emisiune deloc. Andreea nu poate face față Survivor. Ea a crezut că este mult mai ușor. Nu are nicio șansă de acomodare. Andreea Tonciu trebuie să plece acasă pentru că Survivor nu este pentru ea.”, a mărturisit CRBL.

2. Se vor rezolva problemele?

Acum că Andreea se întoarce acasă, suntem nerăbdători să auzim ce are de spus în legătură cu “Survivor România” și dacă și-a schimbat părerea despre CRBL.

“Din punctul meu de vedere, CRBL este un om foarte dur. Extrem de dur. Un egoist. Deci mă deranjează foarte mult când spune: da’ dar voi de ce ați venit aici? Da’ voi de ce vă plângeți? Hey, tu nu ai nevastă acasă? Nevasta ta nu se plânge că o doare nu știu ce, că îi e frig, că îi e sete… Totuși, suntem femei! De ce nu spui unui bărbat chestiile astea și le spui femeilor? Tu ia-te de bărbați, nu de femei, dacă ești șmecher.”, a spus fosta prezentatoare la testimoniale.

De asemenea, Andreea a mărturisit că este de părere că doar Emil Rengle este vinovat, prin prisma faptului că bârfește foarte mult.

„Să vorbim despre echipa aceasta care nu este încă o echipă, nu există. Din cauza lui Emil s-au creat numai grupuri, din prima zi. Sunt multe bârfe. El a stricat echipa, el duce echipa în jos, bârfește cel mai mult și, sinceră să fiu, nu-mi place de el. Nu îl suport.”, a spus Andreea Tonciu de la „Survivor”, la ProTV.