Jean și-a mai făcut un dușman pe „Drumul Aurului”.

Andreea Bălan a demonstrat că este una dversat de temut. Împreună cu Andreea Antonescu, au tras tare și au ajuns pe primele poziții ale primei etape. Asta le-a surprins și pe ele, dar și pe colegii lor care abia acum au înțeles cât de puternică este echipa lor.

Andreea Bălan este unul dintre cele mai competitive vedete de la „America Express”. Cei care au avut ocazia să o cunoască înainte de competiție, știau ce poate face, mai ales când la mijloc este o miză atât de mare. În această seară a avut loc unul dintre cele mai importante momente ale primei etape, iar asta a scos la iveală adevărate strategii ale concurenților.

Cea de-a patra zi a primei etape a venit la pachet cu momentul în care echipele salvate au trebuit să nominalizeze pe cei care pleacă în cursă. În afară de Jean, Dinu și Bruja, Pufeh, cei prezenți în care au trebuit să voteze cea de-a treia echipă. Din păcate, Puya a presimțit că acest moment va scoate la iveală multe strategii și antipatii.

Primul conflict de pe „Drumul Aurului”. Andreea Bălan și Jean Gavril, replici dure înainte de cursa pentu ultima șansă
Social Media

Jean, lovitură sub centură pentru Andreea Bălan

Cătălin și Doina, deși au lipsit din ultima etapă datorită imunității, i-au votat pe Joaquin și Ovidiu. Evident, totul a fost strategie și au vrut să își elimine una dintre echipele care îi amenința. Bie și mama sa au votat la fel, iar Jean și Dinu au schimbat strategia. Artistul a ales să trimită la luptă echipa Andreea Bălan-Andreea Antonescu.

Totul a devenit cu atât mai interesant cu cât Jean a declarat că la mijloc sunt polițe mai vechi. Tensiunile dintre ei au început de la „Dancing on ice”. Potrivit artistului, cei doi au fost împreună la emisiunea de dans, iar Andreea ar fi dorit ca Jean să se accidenteze pentru ca ea să nu mai aibă statutul de rezervă.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.