A devenit primul canal din istoria YouTube care a reușit să obțină un miliard de vizualizări într-o săptămână. De asemenea, a atins și un număr record de noi abonați.

Reclamă

Canalul de YouTube este dedicat preșcolarilor

Pe 17 mai, Cocomelon a atins o nouă etapă de vizionari. A devenit primul canal YouTube din istorie care a depășit 1 miliard de vizualizări într-o săptămână, potrivit datelor publicate de Tubefilter. Cocomelon are sediul în Orange, California.  Iar Bloomberg a raportat că Jay Jeon, în vârstă de 55 de ani și soția sa, care a rămas anonimă, îi supraveghează pe cei 20 de angajați din Treasure Studio Inc.

Un canal YouTube destinat preșcolarilor a devenit primul care a depășit 1 miliard de vizualizări într-o săptămână. Datele colectate GospelStats și publicate de Tubefilter arată că videoclipurile de pe canalul „Cocomelon – Nursery Rhymes”, au primit peste 1 miliard de vizualizări în perioada 11 mai 2020 – 17 mai 2020.

Are cel mai mare număr de abonați din SUA

Cocomelon este canalul cu cel mai mare număr de abonați din Statele Unite, cu peste 82 de milioane de abonați. El este depășit la nivel global doar de PewDiePie din Marea Britanie) și de T-Series din India.

Saltul pentru Cocomelon la peste un miliard de vizualizări a fost dat de o creștere de doar 6 la sută față de săptămâna trecută, dar decalajul dintre acesta și T- Series este mult mai mare – conform lui Sam Gutelle, al Tubefilter,

„Dacă diferența dintre audieța canalului Cocomelon și cea a celui de-al doilea T-Series ar fi fost propriul canal, acel canal va fi unul dintre cele zece cei mai vizionate pe YouTube săptămâna aceasta. „

În plus față de numărul uriaș de vizualizări, Cocomelon a mai acumulat încă 800.000 de abonați săptămâna trecută. Canalul este condus de un cuplu din Orange County, California.  Și produce videoclipuri de divertisment pentru copii din 2006. În februarie 2020, Bloomberg l-a identificat pe Jay Jeon, în vârstă de 55 de ani, ca coproprietar al Treasure Studio Inc.