„Wednesday” a fost o adevărată provocare pentru actori, din toate punctele de vedere.

„Wednesday” este serialul despre care vorbește toată lumea. Producția a scos-o din zona de confort pe Jenna Ortega, cunoscută din serialele Disney. Actrița s-a simțit foarte bine pe perioadă filmărilor, iar dacă nu știai, aceasta a fost în România.

„Wednesday” a fost unul dintre cele mai așteptate seriale de anul acesta. Producția a stat foarte bine la capitolul marketing, iar distribuția a fost punctul central. După ce au anunțat că vor începe filmările, actorii și-au făcut bagajele și au venit în România. Unde mai pui că în serial joacă și doi actori români?!

Majoritatea celor din distribuție au fost pentru prima dată în România. Toți au fost impresionați de peisaje, de oameni, dar, cel mai și cel mai mult de gastronomia autohtonă. Nu mai este niciun secret faptul că pe partea culinară stăm atât de bine, încât este imposibil ca cineva să reziste tentației. Jenna Ortega poate confirma asta.

Preparatul din România care a făcut-o pe actrița din „Wednesday” să renunțe la a mai fi vegană
Netflix

Jenna Ortega a dat lovitura cu rolul din „Wednesday”

Actrița din rolul principal al serialului a fost vegană ani la rând. Vorbim la modul trecut, pentru că, odată cu venirea în România, vedeta nu a mai putut continua cu acest stil alimentar. Recent, Jenna a răspuns unei serii de întrebări primite de la fani și a justificat, cu subiect și predicat de ce a renunțat la veganism fix când a ajuns în România.

„Am fost vegană foarte multă vreme, dar am încetat să mai fiu vegană când am plecat în România să filmez Wednesday. Mâncarea de acolo este foarte diferită și nu îmi îndeplineam cerințele nutriționale, așa că am început să mănânc din nou pește. Deci în prezent sunt pescetariană”.

Momentan, „Wednesday” a reușit să îi ia fața unui alt serial popular de pe Netflix și anume, „Stranger Things”. Producția lui Tim Burton a fost pe placul utilizatorilor Netflix care au dus-o pe primul loc. Și nu în orice top, ci în topul orelor de vizionare pe parcursul unei săptămâni.

Share.

27 de ani, absolventă a Facultății de Sociologie și a Facultății de Drept din cadrul Universității „Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu. Lucrează în presă de aproape 3 ani și este responsabilă de materialele publicate pe zutv.ro. Este pasionată de social media și nu îi este străin niciun tool de promovare online.